Yeniden Refah Partisi Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan seçim ofisini açtı

Yeniden Refah Partisi Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan seçim ofisini açtı

Halfeti'de Bir mart günü Aydın Güven Gürkan Caddesi üzerinde coşkulu bir kalabalık ve Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar 'ın katılımı ve davetliler eşliğinde Seçim ofisi açılışı yapıldı.

 

 

Açılışta bir konuşma yapan Nihat Arslan 

" Çok kıymetli hemşerilerim , dostlarım akrabalarım , Halfeti güzel Halfetimiz  ,  bu gün seçim çalışmalarımız için ofisimizin açılışına göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ediyorum , sizlerin desteği ile çıktığımız bu yolda hedefe adım adım yaklaşıyoruz , inşallah bir ay sonra bugün karşınızda Belediye Başkanı olarak çıkmak istiyorum , Halfetiye Halfetili Başkan yakışır dediniz , biz de aday olduk ,gittiğimiz her yerde çok büyük ilgiyle karşılaşıyoruz , Ben ilkokulu , orta okulu ve liseyi burada okudum , herkesi tanırım sever sayarım , buralar bizim doğduğumuz ve doyduğumuz bereketli topraklar , turizmle gelişti güzelleşti , şimdi bizim ekibimizle daha da güzelleşecek ve hak ettiği yere gelecek dedi.

 

 

Yeniden Refah Partisi Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan; Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar ile birlikte Halfeti seçim ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Halkımıza seslenen Sn. Gülpınar Halfeti için Güneydoğunun göz bebeği olduğunu ve turizm açısından çok büyük bir şans olduğunu belirtti. Aynı zamanda Halfetiye yapacakları yatırımlar ve projeler ile Halfetiyi daha canlı hale getirmeyi ve daha yaşanılabilir bir hale getirmeyi hedeflediğini söyledi. Sayın Gülpınar ile birlikte Halfeti'nin sorunlarını konuştuk ve  vatandaşın problemlerini dinledik.Mahallelerimizi dolaşarak vatandaşlar ile bir araya geldik. Gülpınar Eski Halfetide önemli projeleri olduğunu belirtti ve bunları yerinde anlatmak için Eski Halfeti'ye bir ziyaret gerçekleştirdik.