Ünlü psikiyatri uzmanı hayatını kaybetti

Ünlü psikiyatri uzmanı hayatını kaybetti

İstanbul Bakırköy'de özel bir hastanede görevli ünlü Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehdi Çelikyay evinin Fransız balkonundan düşerek hayatını kaybetti. İddiaya göre camı açıp Fransız balkon olarak adlandırılan demir korkuluklara yaslanan 68

Bakırköy’de özel bir hastanede Psikiyatri Uzmanı Olarak Görev yapan 68 yaşındaki Mehdi Çelikyay Fransız Balkon kurbanı oldu. Pandemi nedeniyle evde bulunan ve bir süredir işe gitmeyen Çelikyay önceki gün evinin balkonunun demirlerine yaslanınca 3. kattan aşağı düştü. Yokluğunu 2 saat kadar sonra fark eden eşi hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Bahçede yapılan aramada seranın içine düştüğü tespit edilen Çelikyay tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Çelikyay’ın Fransız Balkona yaslandığı sırada balkonun demirlerinin duvara yeteri kadar sağlıklı monte edilmediğinden yerinden çıktığı için düştüğü ileri sürüldü.

 

DAHA ÖNCE DE CAN ALMIŞTI

 

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında da Tuzla’da iddiaya göre evlerinin Fransız balkonundan battaniye silkeleyen bir kadın korkulukların kopması sonucu aşağı katlardaki bir balkona düşmüştü. Eşini kurtarmak isteyen Eren Erkitem’de 7. Kattan zemine düşerek hayatını kaybetmişti.(sabah)