Türkiye'de Bitcoin intiharı... Doktorun kripto para intiharı şok etti!

Türkiye

Camiada çok sevilen sayılan ve herkese büyük yardımları dokunan , Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabanca ile hayatına son verdi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Olay Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan bir atış poligonuna yaşandı. Poligona gelen doktor G.Ç.(33), elindeki tabancı ile atış yapmak istediğini söyleyerek silahı başına dayadı. G.Ç. şaşkın bakışlar arasında silahı başına dayayarak ateş etti.

Olay yerine sağlık ve polis ekibi gönderildi. Doktorun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

FLAŞ İDDİA: BİTCOİN İNTİHARI GETİRDİ

Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlarda intihar eden Doktor'un önceki gün kripto para piyasasında ciddi para kaybettiği ve bu nedenle intihar ettiği bildirildi.

Söz konusu Doktora ait olduğu bildirilen sayfada son paylaşım şu şekildeydi: "Günaydın Dostlar dün lanet bir gündü bende çok zarar ettim herkese çok geçmiş olsun"

BillyMunny kullanıcı adı ile sosyal medya üzerinde paylaşım yapan ismin ciddi miktarda para kaybettiği için intihar ettiği iddia ediliyor.

 

Bazı paylaşımlar şu şekilde:

"Dün poligondaki intihar eden doktor haberindeki doktor kripto piyasasından arkadaşımızmış. 
Daha önce kendisiyle konuşmuştuk. Çok iyi niyetli düzgün biriydi. Aile hekimi olduğunu söylemişti.
Dünkü kayıptan sonra intihar etmiş"

“Gene bir intihar vakası daha; Kripto yatırımcıları kolay para kazanıyor, sen de mi bitcoin oynuyorsun diyen cahil tayfaya gelsin BTC bir oyuncak değildir dünyanın en karmaşık en zor para kazanılan yatırım aracıdır. Doktor crypto yüzünden intihar etmiş”

"kripto da kayıptan sonra intihar eden doktor... Üzülmemek elde değil"

"Kripto Marjin işlemlerden zarar eden bir Türk trader , İran'ın israil'e saldırısında gerçekleşen bitcoin düşüşü nedeniyle dün Poligonda kafasına sıkarak intihar etti"

"Gene bir intihar vakası daha; Kripto yatırımcıları kolay para kazanıyor, sen de mi bitcoin oynuyorsun diyen cahil tayfaya gelsin BTC bir oyuncak değildir dünyanın en karmaşık en zor para kazanılan yatırım aracıdır. Doktor crypto yüzünden intihar etmiş"

"Doktor olduğu iddia edilen bir kripto fenomeni'nin intihar ettiği haberi var. Çok üzüldü.(www.finans7.com)

 

 

Bir ayda ikinci doktor intiharı camiada büyük üzüntüyle karşılandı, Doktora ait olduğu bildirilen sayfada son paylaşım şu şekildeydi: "Günaydın Dostlar dün lanet bir gündü bende çok zarar ettim herkese çok geçmiş olsun"