Prof. Dr. Ayhan Özdemir hayatını kaybetti

Prof. Dr. Ayhan Özdemir hayatını kaybetti

Bursa'da çeşitli hastanelerde başhekimlik yapan, Uludağ Üniversitesi Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı kurucusu Prof. Dr. Ayhan Özdemir hayatını kaybetti

 

85 yaşında vefat eden Prof. Dr. Ayhan Özdemir bir süredir yoğun bakımda tedavi görmekteydi.

 

Aynı zamanda Bursaspor’un eski yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulunan hocaların hocası merhum Prof. Dr. Özdemir 17 Nisan günü Bursa’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

 

Bursa Tabip Odasınca yayımlanan başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi:

 

“Bursa Uludağ Üniversitesi GKDC Anabilim dalının kurucusu Prof. Dr. Ayhan Özdemir hayatını kaybetti. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.”

 

Bursaspor Kulübü, Özdemir’in vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı:

 

Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ayhan Özdemir’in vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: . . Ayhan Özdemir hayatını kaybetti
ERTUĞRUL OĞUZHAN
18.04.2023 17:41:48
Ayhan Hocayı babaannem çok anlatırdı. 1940 lı yıllarda Giresun Çanakçı İlkokulunda okudu. Akköy köyündeki evleri Çanakçı'ya 4 km uzaktı. Bu yolu 7 yaşından 11 yaşına kadar yürümüş. Dag yollarından her gün 8 km yürümek kolay değil o yıllarda. Araba yolu yok . Ortaokulu Görele de okudu. Köyünden 21 km uzak. Annesinin bu yollarda çok emek sarfettiğinden bahsederdi babaannem. Zor şartlarda geçen çocukluk eğitimi. Allah rahmet eylesin. İlk eğitimini aldığı okul şimdi tadilattan geçmiş. Mekanı cennet olsun. Babaannemlere Nuri Dayımın kızları derdi. Bursa da ziyaretlerine giderdi büyüklerimiz.