Murat Çetin istifa etti

Murat Çetin istifa etti

Ak parti il başkanı Murat Çetin ailesi hakkında yürütülen çirkin kampanyadan dolayı istifa ettiğini açıkladı.

 

Murat Çetin yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'e hizmet etme şansı veren  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanına teşekkür ederek, kendisi hakkında yürütülen çirkin kampanyadan dolayı ailesinin ve AK partinin  yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğini söyledi.

Diş hekimi Aylin Dilbaz Çetinin eski eşi Murat Çetin depremde karısını ve evladını kaybetmiş, geçen hafta düğün yaparak yeni bir evliliğe yelken açmıştı.

Şubat ayında nişanlanan Çetin bir hafta önce kendisinden genç olduğunu iddia eden kişilerce çok gösterişli bir düğün yaptığını söyleyerek hiç olmazsa evladının eşinin acısı tazeyken böyle şatafata gerek var mı böyle gösterişli düğün yapılır mı diye yıpratılmıştı.

 

Çetin’in açıklaması şöyle:

“GENEL MERKEZİMİZDEN AFFIMI İSTEDİM”

“Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim, 06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim. Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

“ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLEN ÇİRKİN KAMPANYADAN AİLEMİ VE PARTİMİN YIPRATILMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİM”

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemi ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim.”

6 Şubat depremlerinde eşini ve çocuğunu kaybeden Çetin, geçtiğimiz günlerde kendisinden yaşça küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir törenle evlenmesiyle gündeme gelmişti.



Anahtar Kelimeler: Murat Çetin istifa