Muharrem Balat vefat etti

Muharrem Balat vefat etti

Türkiye'nin yakından tanıdığı Gaziantep mekezli MB Holding'in kurucusu Muharrem Balat hayatını kaybetti.

 

Gaziantepli MB Holding'in kurucusu ve özellikle enerji, inşaat konusu'nda Türkiye'de adını duyuran Muharrem Balat Kuşadasında tatilde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata veda etti. Cenazesinin Gaziantep’e getirileceği ve büyük ihptimalle 2. Bayram günü toprağa verileceği öğrenildi.
Sahibi olduğu holdingin Aydın'da jeotermal alanında yatırımları bulunan iş adamı Muharrem Balat hayata gözlerini yumdu. Edinilen bilgiye göre Balat, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki özel bir hastanede tedavi görmekteyken çoklu organ yetmezliği dolayısıyla hayatını kaybetti. Doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan Balat'ın ölüm haberi tüm sevenlerini yasa boğdu. İş adamı Balat'ın 29 Haziran Perşembe günü Gaziantep'te toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

 

 

Muharrem Balat son yolculuğuna uğurlandı

 

Hayatını kaybeden Gaziantepli iş adamı ve Uluslararası Enerji Birliği Başkanı Muharrem Balat, memleketi Gaziantep’te Bahaeddin Nakipoğlu Cami’de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

Cenaze namazına Muharrem Balat’ın ailesi ve yakınları ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep kent protokolü, iş dünyası ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 



Anahtar Kelimeler: Muharrem Balat vefat