Medical Point Gaziantep Hekimlerine İki Farklı Çalışmada Birincilik Ödülleri Verildi.

Medical Point Gaziantep Hekimlerine İki Farklı Çalışmada Birincilik Ödülleri Verildi.

26-30 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 10. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresinde, Prof. Dr. Aslan Güzel ve Prof. Dr. Alper Sevinç’e yaptıkları çalışmalar nedeniyle ödül verildi.

 

Medical Point Gaziantep Hastanesi Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel’in de içinde yer aldığı “Beyin kanserlerinde yeni bir ilaç yolağı üzerinde yaptıkları çok merkezli çalışma’’ ile ekip en iyi çalışma ödülü kazandı. 

Medical Point Gaziantep Hastanesi Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Alper Sevinç de “Meme kanseri hastalarında tedavide kullanılan akıllı ilaçlar üzerinde yaptığı çok merkezli çalışma’’ ile ödüle layık görüldü.

26-30 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 10. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresinde Medical Point Gaziantep Hastanesi Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel’in de içinde yer aldığı gruba ayrı, Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Alper Sevinç’e ayrı olarak onkoloji alanında yaptıkları çalışmalar nedeniyle ödül verildi.

Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi ( Nöroşirürji) Uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel’in de yer aldığı çok merkezli  ‘’Glioblastom Tedavisinde Hidroksiklorinin Etkinliği Mast Hücre Reseptörü Mas-Related G-Protein Reseptör X2 (MRGPRX2) Yoluyla Olabilir: In Siliko Bir Çalışma’’ başlıklı çalışması ile ‘En İyi Klinik Çalışma’ ödülü verildi.

Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Alper Sevinç ise ‘’Trastuzumab, Trastuzumab Emtansine Ve Trastuzumab Deruxtecan Rezistan HER2 Pozitif Metastatik Meme Kanserinde Geç Sıra Pertuzumab, Trastuzumab ve Dosetaksel Kombinasyon Tedavisi İle Yanıt Oranları: Retrospektif Çalışma’’ başlıklı çalışması ile ’En İyi Sözel Bildiri’ ödülünün sahibi oldu.

Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin Prof. Dr. Aslan Güzel ve Prof. Dr. Alper Sevinç’e Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba adına plaket takdiminde bulunarak tebriklerini, teşekkürlerini iletti ve başarılarının devamını diledi.