Medical Point Gaziantep Hastanesi Hekimlerine Meslekte 30. Yıl Ödülü

Medical Point Gaziantep Hastanesi Hekimlerine Meslekte 30. Yıl Ödülü

Medical Point Gaziantep Hastanesi uzman ve profesyonel kadrosuyla bölgede öne çıkmaya devam ediyor.

 

 

Meslekte 30. yılını tamamlayan hekimlere Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba adına Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Haluk Gültekin ve Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin tarafından çini tabak plaket takdiminde bulundu.

Medical Point Gaziantep Hastanesi meslekte 30. yılını dolduran hekimlerden; Hematoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İlhami Kiki, Psikiyatri Uzm. Dr. Rıfat İnci, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzm. Dr. Cengiz işbilen’e tabak plaketleri hastane Genel Müdür Yardımcısı Haluk Gültekin ve  Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin tarafından takdim edildi. 

30. Yılını tamamlayan Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekimi ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ekber Şahin’e de meslekte 30. yılını tamamlaması sebebiyle çini tabak plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba adına Genel Müdür Yardımcısı Haluk Gültekin takdim etti.

Hastaneden başka bir şehre atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Elçin Aydın’a da hastane üst yönetimi tarafından plaket takdiminde bulunuldu.