Medical Park Gaziantep Hastanesi Pandemi Günlerinde Personelini Unutmadı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Pandemi Günlerinde Personelini Unutmadı.

Genel Koordinatör Hayrullah Kubba Pandemi döneminde hastanemizde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı Enfeksiyon Hastalıklari ve Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Boşnak ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Demet Çetin'e t

Genel Koordinatör Hayrullah Kubba Pandemi döneminde hastanemizde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı Enfeksiyon Hastalıklari ve Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Boşnak ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Demet Çetin'e teşekkür belgelerini takdim etti.

 

 

Başhekim Uzm. Dr. Sadreddin Haksal ve Genel Müdür Yardımcısı Ö. Emre Kubba'nın da katılımı ile geleneksel olarak belli dönemlerde her yıl gerçekleştirilen "Yıldızım Sensin" etkinliğinde, Pandemi döneminde koronavirüs hastalarının yatarak tedavi hizmeti aldığı özel servislerde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm personellere de teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Bunun yanı sıra Pandemi döneminde terfi alan personellere de belgeleri takdim edildi.

 

 

Medical Park çalışanları, hastanede personel motivasyonuna yönelik etkinliklerin önceden daha sık gerçekleştirilmesine rağmen Pandemi döneminde bu tür etkinliklerin durdurulduğu belirterek, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte bu tür etkinliklerin tekrar başlamasından mutlu olduklarını ifade ettiler. Medical Park çatısı altında yıllardır bulunmanın haklı gururunu ve onurunu yaşayan çalışanlar, Medical Park Gaziantep Hastanesi Yönetiminin kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmadığını belirterek teşekkürlerini ilettiler.