Kurtuluş Ateşinin Yakıldığı En Anlamlı Gün

Kurtuluş Ateşinin Yakıldığı En Anlamlı Gün

Liv Hospital Gaziantep Genel Müdürü Dr. Murat BİLBAY, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle, Türk milletininin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı bu en anlamlı gü

Liv Hospital Gaziantep Genel Müdürü Dr. Murat BİLBAY, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle, Türk milletininin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı bu en anlamlı günün 102’nci yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı.


19 Mayıs 1919 tarihinde Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkmasının, tarihin akışına yön veren bir sürecin başlangıç tarihi ve Türk Milletini aydınlık yarınlarına kavuşturan, Cumhuriyete ulaştıran bir dönüm noktası olduğunu belirten Liv Hospital Gaziantep Genel Müdürü Dr. Murat BİLBAY, “Cumhuriyet tarihimizin miladı olan bu günde, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yaşamış olduğumuz bu pandemi sürecinde her koşulda ve şartta bir ve beraber olan milletimize, sağlıklı nice bayramlar diliyorum.” dedi.