Kilis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı  

Kilis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı  

Dernek başkanı Dr. Kazım Bilecen “Gaziantep'de Kilis yardımlaşma ve  dayanışma derneğinin  açılışını gerçekleştirdik diyerek gelen tüm misafirlere teşekkür etti.

Dernek  Başkanı Dr. Kâzım Bilecen, Osmangazi Mahallesindeki açılışa katılan; Gaziantep Valisi Davut Gül ,Milletvekili Mehmet Erdoğan,  Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir belediye Başkan yardımcısı Dr Mehmet Berk, Ticaret odası Meclis Başkanı Hilmi Teymur ile Ticaret odası başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Musabeyliler Dernek Başkanı Huzeyfe Durmaz, Türev Medikal Yönetim kurulu başkanı Mehmet Dal, Gazeteciler cemiyet başkanı İbrahim Ay ile beraberindeki dernek üyeleri, bu sabah saatlerinde dernek binasında bir araya gelerek hem uzun sohbetlerde bulundular,hem de nefis Kilis lezzetlerinin tadına baktılar. Kilis Katmeri ikramlarıyla misafirlerin hem damağı hem gözleri tatlandı.

 

 Dernek başkanı Dr. Kazım Bilecen “Gaziantep'de Kilis yardımlaşma ve  dayanışma derneğinin  açılışını gerçekleştirdik diyerek gelen tüm misafirlere teşekkür etti. Geleneksel Katmer Gününü de kutlayarak katılan tüm hemşerilere Katmer ve Cennet Çamuru,yöresel tatlar ikram edildi. 

 

Kilis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin eğitimle ilgili çalışmaları ve yapılabilecek iş birliklerinin konuşulacağı, derneğin faaliyetlerinde başarılar dileriz.

 

Dernek üyelerimizle bağlarımızı geliştirerek, yeni üyelerimize yardımcı olmak, hemşerilerimizi yakınlaştırarak birleştirmek istiyoruz, Kilis’imizin tanıtımına katkı  sağlamak , hastalara yardım etmek , sorunların çözülmesi konusunda hızlı çalışmalar, eğitimle ilgili, yardımseverlikle ilgili  elini taşın altına koymaktan geri durmayacak tüm Hemşerilerime en içten teşekkürlerimi sunarım “ dedi.


Başkan Bilecen Dernek binasına yaptıkları katkılardan ötürü Ali, Vedat ve Mustafa Topçuoğluna teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

 

DR. KAZIM BİLECEN’E TEŞEKKÜR


Bugün 29 Mayıs 2022, Gaziantep Kilis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı sayın Kazım Bilecen’in nazik davetlerine icap ederek, Dernek yeni binasının açılışı merasimine ve katmer gününe iştirak ettik. Yapılan yeni dernek binası gerçekten Kilislilere layık, pek çok etkinliğe hizmet edebilecek kapasitede ve fonksiyona sahip bir bina olmuş.   Açılış ve etkinlik çok sıcak, samimi bir ortamda geçti. Kilis katmerinin o şirin, sıcak tadında; birlik ve beraberliğin, dayanışmanın müstesna bir anını yaşadık. Bu güzel etkinliğin organize edilmesine vesile olanlara, bu binanın inşasına katkı sağlayanlara, başta dernek başkanımız sayın Dr. Kazım Bilecen olmak üzere herkese ayrı yarı   teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Gaziantep Kilis Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği sadece bir yeni bina kazanmadı, birlik ve beraberliğini yanında farklılığını bir kez daha gösterme imkânı buldu.     

Saygılarımla…

İbrahim Alisinanoğlu