Kadınlargününde Kadın Doktoru eski eşi öldürdü!

Kadınlargününde Kadın Doktoru eski eşi öldürdü!

Nizip Devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan Dr.Feray Balkan , ayrıldığı eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.


Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi 81156 sokakta bir apartmanın girişinde meydana geldi. İddiaya göre, astsubay olan Seçkin E. (39) ve Feray Balkan (39) yaklaşık 1 yıl önce boşandı. Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olan Feray Balkan, annesini ziyarete Adana’ya geldi. Eski eşinin Adana’da olduğunu öğrenen Seçkin E. ise Feray Balkan’ı, annesinin evinin önünde kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Seçkin E. kaçtı. Hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

“Katil, Çukurova polisinden kaçamadı”
Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçmaya çalışan Seçkin E.’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına alındı.

Adana'da 8 Mart Kadınlar Günü'nde bir kadın cinayeti yaşandı. Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Feray Balkan (39) eski eşi astsubay Seçkin E. (39) tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı, polis tarafından olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalandı.

ADANA'YA ANNESİNİ ZİYARETE GELDİ

Kadın cinayeti; merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı mahallesi 81156 sokaktaki bir apartmanın giriş kısmında yaşandı. İddiaya göre; astsubay olan Seçkin E., doktor Feray Balkan ile yaklaşık 1 yıl önce boşandı. Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Feray Balkan, annesini ziyaret etmek için Adana'ya geldi.

Eski eşinin Adana'da olduğunu öğrenen Seçkin E. ise Feray Balkan'ın annesinin oturduğu evinin önünde karşı karşıya geldi. Seçkin E., eski eşini tabancayla vurarak yaraladıktan sonra kaçtı. Feray Balkan, olay yerinde yaşamını yitirirken katil zanlısı Seçkin E., olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Bölgeye yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden Feray Balkan'ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.