Hep-Sen'de Seçim Heyecanı

Hep-Sen

Hep-Sen Gaziantep Şube'si 9 Nisan'da büyük bir coşku ile yönetim kurulu seçimi gerçekleştirdi.

 

Kısa bir süre önce Gaziantep ilimizde şube açan Hep-Sen sendikası, başlattığı tarafsız, bağımsız ve siyasetsiz sendikal faaliyetler neticesinde 9 Nisan'da büyük bir coşku ile yönetim kurulu seçimi gerçekleştirdi. Şube başkanı Ayşe Kılınç, Cengiz Gökçek Hastanesi şube yönetim kurulu üyeleri Murat Ekinci (Gaziantep Üniversitesi EAH), Gülnaz Beklen (İl Sağlık Müdürlüğü), İmam Öz (25 Aralık DH), Semra Kaya (Cengiz Gökçek DH), Ahmet Demir (Nizip DH) ve Yılmaz Önder (Abdulkadir Yüksel DH) olarak seçildi.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından "Hemşire ve Ebe Yılı" ilan edilen 2020 yılında kurulan Hep-Sen, sağlık emekçilerinin gerçek sorunlarının farkında olarak çözümü noktasında büyük bir mücadele verip gerekli her türlü adımı atmaktadır. Alışılagelmişin dışında siyasetten uzak, emekten yana, her türlü mobbing ve liyakatsizliğe karşı dik duruşu ile kısa bir sürede sahalarda alın teri döküp emek verenlerin umudu olmuştur. 2 yıl gibi kısa bir sürede on binlerce hukuki destek vererek çözümün adresi olma noktasında önemli adımlar atarak sağlık emekçilerinin güvenini ve desteğini kazanmıştır.

"Emek bizim, koltuklar sizin olsun" anlayışıyla çıktığımız bu yolda genç, dinamik, profesyonel sağlık emekçileri, yönetici üye, bütün gönüllü kadrolarımız ile mücadelemize hız kesmeden devam edeceğiz. Hep-Sen yönetim kurulu seçimi Gaziantep ilimize hayırlı olmasını diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: -' Seçim Heyecanı