Gaziantep’teki feci kazada Paramedik anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti

Gaziantep’te iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu hayatını kaybeden 2’si çocuk 5 kişinin kimlikleri belirlendi.

GAZİANTEP VEFATLAR 2.06.2025 14:26:00 0
Gaziantep’teki feci kazada Paramedik anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti

 

Gaziantep’te iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu hayatını kaybeden 112 Acil Sağlık çalışanı paramedik anne ve 2 çocuğunun cenazeleri, tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kaza, gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi Bahattin Nakipoğlu Caddesi Asri Mezarlık kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Yunus Emre Kuvrağ yönetimindeki 27 AYH 25 plakalı otomobil, kontrolden çıktıktan sonra karşı şeride geçerek Ahmet Kestanlıoğlu idaresindeki 27 BBB 183 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 27 AYH 25 plakalı araçta bulunan sürücü Yunus Emre Kuvrağ ile yanındaki İsmail Volkan Deler, 27 BBB 183 plakalı araçta bulunan Gülseren Kestanlıoğlu ile çocukları Eylül (6) ve Atlas Mete (1) hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan ve 112 Acil Sağlık personeli olduğu öğrenilen Ahmet Kestanlıoğlu ile annesi Naile Kestanlıoğlu ise yaralandı.
 

 

Paramedik anne ve 2 çocuğun cenazeleri yakınlarına teslim edildi

Hayatını kaybeden Gülseren Kestanlıoğlu ile çocukları Eylül (6) ve Atlas Mete (1) cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazelerin, Kahramanmaraş’ta defnedileceği öğrenildi.

 

 

GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığında görevli  ATT Gülseren Kestanlıoğlu ile evlatları Eylül (5) ve Atlas Mete (1)’nin, meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatlarını kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhumenin eşi Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığında görevli ATT Ahmet Kestanlıoğlu ile annesi Naile Kestanlıoğlu kazada ağır yaralanmış olup, hastanedeki tedavileri devam etmektedir.

Hayatını kaybeden mesai arkadaşımıza ve kıymetli evlatlarına Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.

“Merhume Gülseren Kestanlıoğlu’nun cenazesi, yarın saat 12.00’de İl Sağlık Müdürlüğü önüne getirilecek olup, ardından defin işlemleri için Kahramanmaraş’a götürülecektir.”