Gaziantep'te hastane kantinindeki silahlı soygun!

Gaziantep

Gaziantep'te şoke eden bir soygun olayı yaşandı. Kentte iki zanlı, bir hastane kantinine dadandı. Hırsızlar, kantin sorumlusunu darp edip kasadaki paraları çaldı

 

Gaziantep'te iki kişinin hastane kantininden silahlı yağma yapması güvenlik kameralarınca kaydedildi.

AA'da yer alan habere göre, İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir hastanenin kantininde meydana gelen silahla yağma olayıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

 

 

YAKALANAN ZANLILAR TUTUKLANDI

Çarşı ve mahalle bekçileri, tespit ettikleri şüpheliler T.B.Y. ile B.Y'yi olayda kullandıkları kurusıkı tabanca, kesici alet ve yağma edilen parayla yakaladı.

 

 

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

 

 

Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir şüphelinin duvardan atlayıp kantine girmesi ve kantin sorumlusunu darp etmesi ayrıca şüphelilerin kasadan paraları alıp kaçmaları yer alıyor.

 

 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde dün akşam saatlerinde Hastanenin kantininde meydana gelen silahla yağma olayı ile ilgili polis ve mahalle bekçileri tarafından yürütülen çalışmalarda, hem kantininin, hem de çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Kantinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde, kar maskeli 2 şüpheli ellerinde silahlarla hastane kantinine geliyor ve önce bir kantin çalışanını darp ederek yaralıyor ve etkisiz hale getiriyor, ardından da kasada oturan diğer kantin görevlisini darp ederek, kantinin arka odasına silah zoruyla götürüyor. 2 çalışanın başında soygunculardan biri beklerken, diğeri ise kasaya giderek paraları torbaya dolduruyor.  Daha sonra şüpheli 2 kişi hızla kantinden çıkıyor.
İncelenen güvenlik kameralarında olayı gerçekleştirdiği tespit edilen T.B.Y. ile B.Y. isimli 2 şüphelinin kardeş olduğu ve daha önce Hastanede geçici işçi olarak çalıştıkları belirlendi.  Olay sırasında yaralanan kantin çalışanlarından birinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.