GAZİANTEP MÜZİK KÜLTÜRÜ ETKİNLİĞİ

GAZİANTEP MÜZİK KÜLTÜRÜ ETKİNLİĞİ

Ankara Gaziantepliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet GÜRPINAR,Gaziantep Müzik kültürü ve Barak Havaları Konserinde sizleri de aramızda görmek Ankara da yaşayan tüm hemşerilerimizi onurlandıracaktır.

 

Ankara Gaziantepliler Derneği olarak; Başkentte bulunmanın sorumluluk bilinciyle, kültür ve turizm şehri olan Gaziantep’in tanıtımına, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine her platformda katkılar vermekte olup, vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 30 Mayıs 2024 tarihinde Gaziantepimizin kültürel değerlerini tanıtmak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ile beraber “Gaziantep Müzik Kültürü ve Barak Havaları Konseri” etkinliğimizi gerçekleştirileceğiz.

Nerde bir Gaziantepli varsa orada Gaziantep kültürü yaşatılmalıdır parolasıyla yola çıkan Derneğimiz 34 yıldır Başkentte Gaziantepimizi temsil etmenin onurunu ve gururunu yaşıyor. Bizler Ankara da yaşıyoruz ama kalbimiz her daim Gaziantep te hemşerilerimizle birlikte atıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz Gazilik Ünvanı’nın verilişi etkinliğimizde Hemşerilerimizin yoğun katılımı nedeniyle dernek salonumuza sığmamıştık. Hemşerilerimizin daha büyük salonlarda etkinlik yapalım haklı istek ve taleplerine söz veren yönetim kurulumuz, Hacı Bayram Üniversitesinin Itri Kongre ve Kültür Merkezinin bin kişilik salonunda ücretsiz olarak düzenleyeceği, yerel sanatçılarımızın katılımıyla gerçekleşecek bu büyük kültür organizasyonumuza Ankara da yaşayan tüm hemşerilerimiz davetlidir.

Gaziantep Müzik kültürü ve Barak Havaları Konserinde sizleri de aramızda görmek Ankara da yaşayan tüm hemşerilerimizi onurlandıracaktır.