Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi ''Kadın Hastalıkları Ve Doğum Ailesi'' Büyümeye Devam Ediyor...

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi kadın hastalıkları ve doğum anabilim dalından Dr. Ali Kemal Yaman ve Dr. Furkan Çetin, uzmanlıklarını alarak hekimlik hayatlarında yeni bir sayfa açtılar.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi kadın hastalıkları ve doğum anabilim dalından Dr. Ali Kemal Yaman ve Dr. Furkan Çetin, uzmanlıklarını alarak hekimlik hayatlarında yeni bir sayfa açtılar.

 

 

GAÜN Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mete Gürol UĞUR: ‘‘ Dr. Furkan Çetin ve Dr. Ali Kemal Yaman, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi kadın hastalıkları ve doğum anabilim dalının 45 ve 46 uzmanları olarak göğsümüzü kabartan gurur veren, gelecekte çok başarılı uzmanlar olacaklarına inandığımız iki arkadaşımız oldular. İkisini de ayrı ayrı tebrik ediyor, hem meslek hayatlarında hem de ilerideki kariyerlerinde kendilerinin başarılı olacağına emin olarak mutluluklar diliyorum’’ dedi.

 

 

Dr. Ali Kemal YAMAN: ‘‘Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde başlamış olduğum hekimlik serüvenimde bugün Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi kadın hastalıkları ve doğum anabilim dalından uzmanlığımı alarak yeni bir sayfa açtım. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi kadın hastalıkları ve doğum kliniğinden laparoskopik cerrahiler, perkreata cerrahisi gibi zorlu cerrahiler dahil tüm obstetrik cerrahiler, vajinal cerrahiler, estetik cerrahiler ve bir kadın doğum uzmanının  yapabilmesi gereken hemen hemen tüm müdahaleleri yapabilecek yetkinlikte mezun olurken bu süreç boyunca bilgilerini benimle her daim paylaşan ve üzerimizde sonsuz emeği olan saygıdeğer hocalarıma sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreçte her daim desteğini yüreğimde hissettiğim sevgili eşime, dünyalar güzeli kızlarıma, ablama ve anneme de ayrıca teşekkür ediyorum. Yine bu asistanlık süreci boyunca birlikte çalışmaktan her zaman büyük mutluluk ve onur duyduğum sevgili asistan arkadaşlarıma, yardımcı sağlık personellerimize hepsini de ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra her bir karışı Şehit kanlarıyla sulanmış kutsal vatanımızın neresinde olursa olsun vatandaşlarımızın hizmetinde bir kadın doğum uzmanı olarak her daim bulunacağız. Umarım kadın doğum uzmanı olarak çalışacağımız süre boyunca hocalarımızı mahçup etmeden çalışmak bizlere nasip olur.’’

 

 

Dr. Furkan ÇETİN: ’’Antik çağlardan bu yana insanlığın, sosyolojik psikolojik birey ve toplum sağlığı üzerinde büyük emekleri olan kutsal hekimlik mesleğinin bir ferdi olarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi kadın hastalıkları ve doğum bölümünde ihtisasımı tamamlamış olmaktan onur duyuyorum. Bu zorlu süreci tamamlarken her zaman yanımda olan kıymetli babam Sayın Profesör Doktor Mahmut Çetin’e, sevgili annem Ayşe Çetin’e, geçtiğimiz yıl tıp fakültesine adım atan kardeşim Eren Çetin’e, Gaziantep’te bulunduğumuz süreç içerisinde desteklerini benden esirgemeyen Akkuş Ailesine, beraber çalışmaktan gurur duyduğum tüm sağlık çalışanı arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Tıp fakültesinin ilk yıllarından bu yana geçmişten gelen bilgi, birikim ve tecrübelerinden ek olarak, meslek etiği ve ahlakını da bizlere aktaran Türk tıp camiasında ki tüm hocalarımıza, bil hassa özgüveni yüksek donanımlı çağdaş bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak bizleri buradan mezun eden değerli bölüm hocalarıma şükranlarımı sunuyorum. Meslek hayatımın bu yeni döneminde de geçmişte olduğu gibi öğrendiklerini uygulamaya dökerek topluma faydalı olabilmeyi hedefliyor ve güçlü bir motivasyon ile bunu sürdürebilmeyi umut ediyorum. Bu mutlu anımızdaki duygularımızı ve düşüncelerimizi ifade etme fırsatı sunduğunuz için sizlere de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.’’