Gaziantep-Kilis Tabip Odası'ndan Göznuru'na ziyaret

Gaziantep-Kilis Tabip Odası

Gaziantep Kilis Tabip Odası Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Göznuru Göz Hastanesi’ni ziyaret ederek, doktor ve sağlık çalışanlarına çiçek verdi.

Gaziantep Kilis Tabip Odası Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla  Özel Göznuru Göz Hastanesi’ni ziyaret ederek, doktor ve sağlık çalışanlarına çiçek verdi.

 

Özel Göznuru Göz Hastanesi Mesul Müdürü Op.Dr. Erhan Tümer ve Op.Dr. Cem Öztürkmen, Op.Dr. Nurettin Şahingözü tarafından karşılanan Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla ve beraberindeki heyet, hastanede görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek,14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

 

Ziyarette Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Aysegül Ateş Tarla, sağlıkta şiddet olaylarına değindi.Özel Göznuru Göz Hastanesi Mesul Müdürü Op.Dr.Erhan Tümer  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla meslektaşlarımızın hastanemizi ziyaret etmesi ve bizlerle beraber olması bizleri gururlandırdı. Yoğun iş temposu içinde bile bizleri unutmadıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.