GAÜN HASTANESİNDE AFET KOORDİNASYON EKİBİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

GAÜN HASTANESİNDE AFET KOORDİNASYON EKİBİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

GAÜN(Gaziantep Üniversitesi) Hastanesi Olay Yönetim Ekibi; yaşanan deprem sonrası Hastane Afet Planı Başkanı Prof. Dr. Şevki Eren başkanlığında olay yönetim merkezinde toplanmaya devam ediyor.

 

Toplantılarda afet durumu dolayısıyla belirli konular hakkında görüşmeler yapılarak, karşılıklı istişarede bulunuluyor. Toplantı neticesinde çıkan kararlar; düzenli ve sistemli bir şekilde HAP çerçevesinde işleyişe geçiriliyor. 
GAÜN Hastanesi Başhekimi ve HAP Başkanı Prof. Dr. Şevki Hakan Eren toplantılar sonrası yaptığı açıklamada “Depremden hemen sonra hastaneye intikal ettik. Öncelikle hastanemizin durum tespitini yaptık. Durum tespitinden hemen sonra hastalarımızı ziyaret ettik. Personellerimizin de hastaneye intikal etmesini sağladık. Hasta yakınları ve personelimizle moral ve motivasyonu yüksek tutma yönünde görüşmeler yaptık. Bütün alanları HAP çerçevesinde açarak, hastanemizde çalışan personellerimizin ve hasta yakınlarının ısıtma, barınma, gıda gibi ihtiyaçları karşıladık. Acil bakım kapsamındaki tüm hastalara bakım hizmetimiz devam etmektedir” ifadelerine yer verdi. 
Prof. Dr. Şevki Hakan Eren sözlerine, “Şehrimizde ve çevre illerde yaşanan deprem sonrası hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Bizler görevimizin başındayız. El ele ve birlik içerisinde bu sıkıntılı günleri de atlatacağız” şeklinde devam etti. 
Haber/Fotoğraf: Elif EMİROĞLU SÖNMEZ