Esas Amaç Aşılanmayanları Ortadan Kaldırmak Olmasın?

Esas Amaç Aşılanmayanları Ortadan Kaldırmak Olmasın?

Aşı yaptırmayanların en çok dayandığı teori şu; aşı ile bizi kısırlaştırıp öldürecekler. Böyle nir amaç olmuş olsaydı, İsrail’de, İngiltere’de, ABD’de bu kadar çok aşı yapılır mıydı?

Geçen sene Ülkemizde 547 milyon kasa Koka kola satışı yapılmış. Diğer markaları saymıyorum bile!

Kolanın içinde ne var? Bir sır.

Geçen yıl 26 bin kamyon işlenmiş şarküteri ürünü satılmış.  26 bin!

Yani sucuk, salam, sosis. İçlerinde ne var? Allah bilir.

Geçen yıl 118,5 milyar tane sigara satılmış. İçinde ne var?  Elbette farklı markalar, farklı tat ve aroma için değişik maddeler koyuyorlar.

Pek çoğu kanserojen binlerce madde!.

Ama Ne koyuyorlar? Bilen yok

Daha da basit şeyler sorayım; sofranıza gelen domates, salatalık, biber, üzüm ve diğer meyve ve sebzelerde üretim aşamasında hangi ilaçlar, hormonlar kullanılıyor, biliyor musunuz? Hayır!

Hal durum böyleyken önüne geleni yiyen, içen, sorgulamayan insanlar şu an için tek çare olan aşıya “içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki” deyip karşı çıkıyorlar, oturdukları yerde g...tlerinden uydurdukları senaryolarla bir çok insanın aklını karıştırıp, onların aşıya karşı önyargılı olmalarına sebep oluyorlar. Aşı yaptırmayanlar da yoğun bakımları dolduruyor ne yazık ki.

Geçenlerde yayınlanan bir istatistikte yoğun bakımlarda hiç aşı olmayanların oranı 51 idi.

Şimdi bazı gerizekalılar çıkıp “iyi de bakın 49’da aşı olanlar” diyecek biliyorum. Bunların da 20’si tek doz olanlar.

Aşı; hastalıktan koruyor mu? Şimdilik hayır! Ama hastalığın daha hafif geçmesini sağlayıp, yoğun bakıma kaldırılma olasılığınızı azaltıyor.

Aşı yaptırmayanların en çok dayandığı teori şu; aşı ile bizi kısırlaştırıp öldürecekler. Böyle bir amaç olmuş olsaydı, İsrail’de, İngiltere’de, ABD’de bu kadar çok aşı yapılır mıydı?

Esas amaç aşılanmayanların ortadan kaldırılması olmasın sakın?