Emekli Sağlık Çalışanı Selim Erikçi, Anavatan partisi Gaziantep milletvekili adayı oldu.

Emekli Sağlık Çalışanı Selim Erikçi, Anavatan partisi Gaziantep milletvekili adayı oldu.

Erikçi ; Halkımı milletimi özledim, herkesin Gaziantep’in vekili olacağım.  Herkesin ayağına giden, yaşlıya hürmet eden biri olacağım.

 

1956 yılında Gaziantep’te doğdum , Taşlıca köyünde  babam bir dönem , abim 4 dönem muhtarlık etti. Evli ve iki çocuk babasıyım , tahsilim lise 22 yil boyunca 25 aralık devlet hastanesi röntgen sorumluluğu yaptım. Müdür yardımcılığı verdiler  istemedim. 41 yıl çalıştım yaş haddinden  emekli oldum.

 

Vekil olursam maaşımın yarısını noterden vekalet verip halkıma harcarım, ayın bir haftası ilimde olur halkın derdini dinlerim. Telefonum  7/24 açık olacak ben halkı ayağıma çağırmam ben giderim tepeden bakmam sağlıkta düzenleme yapar, özel hastanede vatandaşı parasını heder etmem, yoksulun yetimin sesi olurum.

 

Ben halkımı milletimi özledim örnek vekil olur sevdam Türkiye, Gaziantep olacak herkesin sesi olurum.  Efendi değil hizmet kar olurum. Ankarayı vatandaşın ayağına getiririm,  garip gurabanın sesi olurum. Adaletten şaşmam.  Tarım arazisini imara açtırmam,  köyden şehre akımı durdururum.  Hanım kardeşlerime siyasette daha çok hak tanırım, yaşlıya namusa hürmet ederim.

 

Devlet hastanelerinde randevuyu kaldırırım.  Ben milletime efendi değil hizmete talibim...