Efsane Hastane Müdürü Mustafa Polat emekli oldu.

Efsane Hastane Müdürü Mustafa Polat emekli oldu.

Dr. Ersin Aslan Eğitim Araştırma Hastanesi müdürü Mustafa Polat emekli oldu.

 

Mustafa Polat : Yaklaşık 38 yıl..Uzun bir zaman dilimi..Mutluyum tabiki Bu arada eskileri karıştırdım.. Gaziantep sağlık teşkilatında ilk takdiri Yıl 1992 Vali Receb Birsen Özen’den, Gaziantep’in sağlık alt yapısı ile ilgili hazırladığım raporla ben almışım.

Yine ikinci takdiri valimiz bana vermişti.O raporda dikkatimi çeken şey 1992’de hazırladığım raporda 2010 yılındaki Gaziantep nüfusu gelir düzeyi ve kaç yatağa ihtiyacı olacağını birebir tahmin etmiştim.

Vali bey , 2010 yılında Gaziantep’i en iyi tahlil eden en düzgün veri toplayan ve verileri doğru değerlendiren kişi diye övgü dolu sözler söylemişti.

Yalnız, o yıllarda metro yalnız İstanbul ve Ankara’da vardı.

Ben Gaziantep’e 2020 yılında metro gerekliliğini belirttiğim için biraz hayalci bulmuştu.Hala daha metro yapılmadı. Tek yanıldığım ama gerekliliğine inandığım olay bu oldu.’’

 

Sağlık teşkilatında tanıdığım yaşam birikimlerine ve tecrübelerine her zaman değer verdiğim Sn. Müdürüm ve Abim Mustafa POLAT’ın emekliliği münasebetiyle bir araya geldik, huzurlu, sağlıklı ve rahat bir emeklilik yaşamı geçirmesi dileğimizdir.

 

Türk Sağlık-Sen genel başkanı Önder bey ve hastane yönetimi

 

Hastane yararına düzenlediğimiz balodan bir görüntü Dr Kamil Barlas ile birlikte

 

Hastanemiz Radyoterapi merkezinin açılışından bir görüntü (Hastane yönetimi ile birlikte)

 

Hastanemizden emekli olan doktorlarımıza plaket verme töreninden (Eski Başhekimlerimizden Dr. Bilgen Torun ve diğerleri)

 

Bir Ameliyat sonrası eşimi ziyarete gitmiştim (2020 yılı)