Eczacılık öğrencisi Çetin'i kaybettik

Eczacılık öğrencisi Çetin

Depremde vefat eden Rahmetli Diş hekimi Aylin Çetin'in oğlu Eczacılık öğrencisi Mehmet Fevzi Çetin'in de cansız bedenine ulaşıldı

Diş hekimi Aylin Dilbaz Çetin - Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Murat Çetin’in, enkaz altından oğlu İstinye üniversitesieczacılık öğrencisi Mehmet Fevzi Çetin’in de cansız bedenine ulaşıldı.

Dün eşini toprağa veren Murat Çetin’in oğlu’da kurtarılamadı.

 

Önceki gün eşi Aylin Dilbaz Çetin’i foprağa veren Murat Çetin, oğlu Mehmet Fevzi Çetin’in de enkaz altından maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Kızkardeşi Eczacılık öğrencisi Zeynep çetine de başsağlığı diliyoruz

7.7 Kahramanmaraş merkezlidepremde yerle bir olan GaziantepBahar Apartmanı enkazından yaralıbir şekilde  çıkarılan Murat Çetin’in eşi Diş Hekimi Aylin Dilbaz Çetin hastenede vefat etmişti. 

Gaziantep Eczacı odası başkanı İrfan Demirci "Gaziantep’te eczacılık fakültesi öğrencisi Mehmet Fevzi Çetin depremde hayatını kaybetmiştir.
Genç meslektaşımıza Allah’tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.
Mekanı cennet olsun.
Cenazesi İkindi namazında Nakıpoğlu camiinden kaldırılacaktır." dedi 

Eczacı Emin Gülsoy ve Hülya Gülsoy’un 
Emin Ecza Deposu sahibi Babası Salman Gülsoy, erkek ve kız kardeşleri, enişte ve yeğenleri Nurdağ’da vefat etmiştir.
Allah Rahmet Eylesin, mekanları cennet olsun..

Nurdağ temsilcimiz Ecz. Ahmet Demir’in babası vefat etmiştir.
Sabırlar diliyoruz, Allah Rahmet eylesin.

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti 27. dönem milletvekili aday adayı iş adamı Murat Çetin'in  eşinin ardından enkazdan  oğlu Eczacılık fakültesi öğrencisi Mehmet Fevzi Çetin’in de cansız bedeni çıkarıldı.

Göçük altında kalan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Eczacılık öğrencisi Mehmet Fevzi Çetin’in cenazesi 9 Şubat 2023Perşembe günü ikindi namazına müteakip kalınacak cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta foprağa verilecek.( Kent haber)