Düztepe Yaşam'dan ‘‘Eğitime Tam Destek‘‘

Düztepe Yaşam

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çoçuk, Ergen,Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından düzenlenen yeni doğan ve bebek ölümlerini

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi'nin ev sahipliğinde  Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çoçuk, Ergen,Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından düzenlenen yeni doğan ve bebek ölümlerini en aza indirebilme konusunda önemli bir yer tutan 'Yeni doğan Canlandırma Programı (NRP) Uygulama Eğitimi' tamamlandı. 

 


YAŞAMDAN ‘‘EĞİTİME TAM DESTEK‘‘

Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimine ev sahipliği yapan Özel Düztepe Yaşam Hastanesi idarecilerinden Başhekim Dr. İdris Ertaşkın; Özel Düztepe Yaşam hastanesi olarak daha önce de benzer eğitim programlarına ev sahipliği yaptıklarını hatırlattı ve bundan sonraki süreçte de bu konudaki duyarlılıklarının her daim devam edeceğini söyledi. Eğitime katılan kursiyerlere başarılar diledi ve NRP eğitiminin önemine dikkat çekti.

 

 

3 GÜN SÜREN EĞİTİME KATILANLAR SERTİFİKALARINI ALDI


11-12-13 Ekim 2021 tarihlerinde Palmiye Otel  Eğitim Salonunda 4 Hekim,11 Hemşire ve 6 Ebe  olmak üzere toplam 21 katılımcıyla NRP- Uygulayıcı Eğitimi gerçekleştirildi.Eğitimi tamamlayan kursiyerlere sertifikaları yapılan törenle verildi.
Sertifika törenine Özel Düztepe Yaşam Hastanesi idarecilerinden Başhekim Dr.İdris Ertaşkın, Hastane Müdürü Hatice Uğur Sayın, Hastane Başhemşiresi Leyla Tişkaya,Yeni Doğan Sorumlu Hemşiresi Esen Arık, Yeni doğan Canlandırma Programı eğitimcileri Ebe Hülya Durdu Bayır (Kurs Sorumlusu), Dr.Selda Öztaş tarafından verildi.