Diyarbakır'ı da Sel vurdu: Hastaneleri su bastı

Diyarbakır

Diyarbakır'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı evleri ve hastane morgunu su bastı. Doğum Hastanesi Köprülü Kavşak'ta suyla dolan alt geçitte bazı araçlar mahsur kaldı.

 

Diyarbakır’da etkili olan sağanak nedeniyle bazı evleri ve hastane morgunu su bastı. Doğum Hastanesi Köprülü Kavşak’ta suyla dolan alt geçitte bazı araçlar mahsur kaldı.

 

Kent genelinde öğleden sonra etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle bazı evlerde su baskınları yaşandı. Yollarda biriken su nedeniyle trafikte aksamalar oldu. Şanlıurfa yolu üzerindeki Doğum Hastanesi Köprülü Kavşak’taki alt geçit suyla doldu. Alt geçitte bazı araçlar mahsur kalırken, bölgeye ekipler yönlendirildi.

 

Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde de 5 katlı Hicret Apartmanı’nın giriş merdivenleri bodrum kata göçtü. Bina tahliye edilirken, polis ekipleri apartmanın çevresini güvenlik şeridi ile kapatarak önlem aldı. (DHA)

 

 

Hastane morgunu su bastı

Diyarbakır’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin bodrum katındaki morgu su bastı. Morg tahliye edilirken, hastane yönetimince su baskınlarının önlenmesi ve temizlik işlemleri için çalışma başlatıldı. Etkili olan sağanak nedeniyle Elazığ kara yolu üzerindeki Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinin girişini de su bastı. Suların tahliyesi için çalışma başlatılırken, Yenişehir ilçesine bağlı Kırsal Güzelköy’de de şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar köklerinden söküldü. (DHA)



Anahtar Kelimeler: Diyarbakır' vurdu: Hastaneleri bastı