Diş Hekimlerinde Seçim Zamanı

Diş Hekimlerinde Seçim Zamanı

Gaziantep Diş Hekimleri Odası 20. Genel Kurulu tamamlandı. Yarın Eczacı Odasında seçimler yapılacak.

 

Oda Başkanı Dt. Yücel Özbaş " Sevgili arkadaşlar Genel kurulumuzu yaptık. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim dedi. 
Diş Hekimleri 20. Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulun Divan Başkanlığına Dt. İhsan Karslıgil seçildi, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra 19. Dönem Oda Başkanı Dt. Yücel Özbaş 2 yıllık dönemi değerlendirdiği konuşmasında 6 şubat depreminde STK'ların ne kadar önemli görev üstlendiğine vurgu yaparak, depremde kaybettiğimiz dişhekimlerini ve dişhekimi öğrencilerini andı. Genel kurula katılımın istenen seviyede olmadığı vurgulanan konuşmasında bilimsel etkinliklerde de katılımın istenilen seviyede olmadığını belirtti.
Yarın ( 28 Nisan Pazar ) günü kurulların seçimi için  Eczacı Odasında oy kullanılacak.
TDB Kanununun 39. Maddesine göre mazereti olmayanların oy kullanma zorunluluğu bulunmakta. 
Genel kurulda bu maddenin gereğinin yapılması yönünde karar alındı. 
Oy kullanma işlemine katılamayacakların mazeret dilekçenin oda sekreterine gönderilmesini istedi.

Daha sonra Başkan Yücel Özbaş , eski Başkan Hasan Karabay"a plaket vererek katkıları için teşekkür etti.

 

 

Diş Hekimleri oda başkanı Dt Yücel Özbaş “ Gaziantep Diş Hekimleri Odası olarak 20. Olağan genel kurul ve seçimimizi tamamladık camiamıza hayırlı olsun. Başta genel kurul ve seçime katılanlar olmak üzere tüm Meslektaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Geçen iki dönem olduğu gibi bu dönemde Adaletli ve bilimsel etkinlik açısından zengin bir dönem için çalışacağız “ dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Hekimlerinde Seçim Zamanı