BN HOTEL YOGA STÜDYOSU “ASTRO ŞİFA KAMPI” İLE KAPILARINI AÇIYOR

BN HOTEL YOGA STÜDYOSU “ASTRO ŞİFA KAMPI” İLE KAPILARINI AÇIYOR

Türkiye’nin ilk ve tek ‘lifestyle thermal’ oteli BN Hotel Thermal & Wellness’in Yoga ve şifa kamplarına ev sahipliği yapacak Yoga Stüdyosu kapılarını açtı.

 

Fiziksel ve ruhsal bedene iyi gelecek tüm aktivite ve hizmetleri bünyesinde toplayan Türkiye’nin ilk ve tek ‘lifestyle thermal’ oteli BN Hotel Thermal & Wellness’in Yoga ve şifa kamplarına ev sahipliği yapacak Yoga Stüdyosu kapılarını açtı. BN Hotel Yoga Stüdyosu, 15 Eylül tarihinde Kenan Yasin’i “Medikal Astroloji”, 16 Eylül’de ise Hande Kazanova’yı “2024 Şifa Odaklı Burç Yorumları” söyleşileri ile ağırlayacak. 17 Eylül’de son bulacak “Astro Şifa” kampında Reiki atölyeleri ile de misafirler ruhsal şifa yolculuğuna çıkacak.

 

Türkiye’nin en değerli termal kaynağından gelen şifalı suyu, çeşitli bakım ve masajlarla özel hizmet veren ülkenin en donanımlı SPA’sı, kendi topraklarında yetiştirdiği besinlerle zenginleşen mutfağından çıkan enfes lezzetleri, evde hissettiren konforlu ve şık odalarıyla BN Hotel şifa odaklı kamplar ve atölyelerle de misafirlerinin ruhsal ve bedensel ihtiyaçlarını karşılıyor. Yoga, Reiki gibi spiritüel alanda şifalanmaya odaklanan misafirleri için Yoga stüdyosu kuran BN Hotel, 15-16-17 Eylül tarihlerinde konaklayan misafirleri için ‘Astro Şifa Kampı’ düzenliyor.  Kamp bünyesinde 15 Eylül tarihinde Kenan Yasin “Medikal Astroloji”, 16 Eylül’de ise Hande Kazanova “2024 Şifa Odaklı Burç Yorumları” söyleşileri ile misafirlerin soruları yanıtlayacak, merak edilen konuları açıklığa kavuşturacaklar. Ayrıca 3 gün boyunca Yoga Stüdyosu’nda Reiki atölyeleri ile misafirler ruhsal şifa yolculuğuna çıkacak. 

 

Eylül ayına özel ödeme ayrıcalıkları…

Resort ve termal otelcilik hizmetinin birleştiği “lifestyle thermal” konseptini ilk kez Türkiye ile buluşturan otel, ‘Astro Şifa Kampı’nı da içine alan Eylül ayına özel bir konaklama paketi de hazırladı.BN Hotel paket dahilinde tüm oda tiplerinde Pazar gününden Perşembe gününe kadar yüzde 40 indirim uyguluyor. Arkadaş gruplarına veya şirket motivasyon toplantılarına özel “Motivasyon” paketi de hazırlayan otel, minimum 2 gece için 15 ve üzeri çoklu oda rezervasyonlarında da yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor.  Ayrıca 

3 gece kal 2 gece öde, 4 gece kal 3 gece öde gibi fırsatlar da misafirlerin keyifle ve huzurla konaklaması için sunulan ayrıcalıklar. 

 

Türkiye’nin en donanımlı SPA’sında, tam 35 farklı termal havuz yer alıyor.

Mersin’e 15 dakika uzaklıkta, 450 dönüm arazi üzerinde, 348 dönümü tarımsal faaliyetler, 102 dönümü otel yerleşkesi olarak yükselen BN Hotel Thermal & Wellness 12 ay tatil yapılabilecek konfor, sağlık ve iyiliğe odaklanan özel bir otel…  Otelde 11.500 malana kurulu Türkiye’nin en donanımlı SPA’sında, tam 35 farklı termal havuz yer alıyor.   BN Hotel Thermal & Wellness 9 farklı oda kategorisinde 249 oda, 3 villa, 644 yatak kapasitesi ile farklı ihtiyaçlara yönelik alternatifli konaklama sağlıyor. İçme kürü olarak kullanılan ve sayısız rahatsızlığa şifa olan termal suyu ile Türkiye’de ayrıcalıklı oteller arasında yer alan BN Hotel Thermal & Wellness’ın havuzlarında termal su, 38 ile 41 derece arasında farklı sıcaklık değerlere sahip.  Otelde bütünsel sağlık anlayışı ile hazırlanmış kişiye özel programlar ile ayrıcalıklı bir SPA deneyimi yaşatılıyor.