Batur son şakasını yaptı

Batur son şakasını yaptı

Dr. Ethem Batur, dürüst babacan çok neşeli şakacı hakk yemeyen ve hakk yedirmeyin iyi bir yönetici iyi bir eş iyi bir baba ve iyi bir evlat olarak tandım.

Ben doktor Ethem  Batur’la ‘2002 yılında 2007 yıllarında çalıştım. Dr. Ethem Batur, dürüst babacan çok neşeli şakacı hakk yemeyen ve hakk yedirmeyin iyi bir yönetici iyi bir eş iyi bir baba ve iyi bir evlat olarak tandım. mekanı cennet olsun nur içinde uyusun.bugün bana son şakasını yaptı.

 

Geçen hafta konuştuğumda bu kez kalpten rahatsızım. Çok zayıfladım görürsen tanıyamazsın geldiğinde şaşirma dedi bana. Gelme ilgilenemem konuşacak halim yok dedi. İki üç gün önce aradım açmadı tlf bende sürpriz yapayım diye  istedim bu gün onu ziyarete Mersin’e geldim. Daha yol yorgunluğu üzerimdeyken arkadaşımın attığı sağlık Dünyası dergisi gazete linkini görünce kendimi kaybettim . Hayatımın şokunu yaşadım sağlık camiası çok değerli dürüst bir yöneticisini DR.DOĞAN ETEM BATUR’u kaybetti. Tüm sağlık çalışanlarına ve değerli ailesine başsağlığı diliyorum.

 

http://saglikdunyasidergisi.com/haber-dr-ethem-batur-u-kaybettik-8252.html