Ali KARATURAN, İYİ PARTİ’den aday adayı oldu...

Ali KARATURAN, İYİ PARTİ’den aday adayı oldu...

Gaziantep Şehitkamil Ağız ve diş hastanesi kurucu müdürü ve uzun yıllar bu hastanede ve farklı birimlerde idareci olarak görev yapan Ali KARATURAN 28. Dönem milletvekilleri seçimi için İYİ PARTİ den aday adayı oldu.


Ali KARATURAN, Buradaki amacın topluma karşı sorumluluk duygusunun bu yaşanılan süreçte daha da hassasiyet içermesinden ve ayrıca siyasetin topluma yarar sağlamadaki pozisyonundan uzaklaşmasından dolayı bilgi birikimini değerlendirmek adına aday olduğunu ifade etmiştir.
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken, içinde yaşadığımız coğrafya hala belirsizlikler içinde ve bu kadim topraklar için canı pahasına toprağa düşmüş nice şehitlerimiz varken geleceğe dair yapılması gerekenler yapılmıyorsa sonuçta bizler aydın insanlar olarak elimizi taşın altına koyup bilgi birikimini ortaya koymamız gerekmektedir diye düşünüyorum. Cumhuriyeti ikinci yüzyılında Toplumun her kesimine her alanda fırsat eşitliği sağlayan hukuk ve adaletin tecelli ettiği çağdaş, demokratik, Atatürk İlke ve inkılaplarıyla bezenmiş uygar bir toplum olması için parlamenter sisteme tekrar dönmek yararlı olacaktır.
Otuz yılı aşan mesleki ve hayat tecrübemi devletim ve milletim için kullanmak adına, 28.dönem İYİ Parti Gaziantep milletvekili aday adayı oldum.

 



Anahtar Kelimeler: KARATURAN PARTİ’ adayı ...