14’üncü Çukurova Diş Hekimleri Günleri Gaziantep’te

14’üncü Çukurova Diş Hekimleri Günleri Gaziantep’te

Diş Hekimleri Odası tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Çukurova Diş Hekimleri Günleri bu yıl Gaziantep Shimall Otel’de yapılıyor.

Diş Hekimleri Odası tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Çukurova Diş Hekimleri Günü bu yıl Gaziantep’te yapılıyor. Türkiye’nin her ilinden gelen 500 diş hekiminin katıldığı Çukurova Diş Hekimleri Günü yoğun katılımla devam ediyor. Shimall Otel’de gerçekleştirilen etkinlik bugüne kadar yapılan en kapsamlı organizasyon oldu. 8 Aralık’ta başlayan Çukurova Diş Hekimleri Günleri 11 Aralık’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Gaziantep Dişhekimleri Odası Başkanı  Dr. Dt. M. Yücel ÖZBAŞ Kongrenin açılışında yaptığı konuşmada " Gaziantep Dişhekimleri Odası olarak, bu yıl ev sahipliğini yaptığımız, 14. Çukurova Dişhekimleri Günleri’ni (ÇUDİG) 08-11 Aralık 2022 tarihlerinde Gaziantep Shimall Otelde gerçekleştiriyoruz ,katılımlarınızdan dolayı hoşgeldiniz diyorum . Cumhuriyetimizin 100. Yılında gastronominin başkenti Gaziantep’te sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz.

Alanlarında söz sahibi olan değerli akademisyen ve klinisyen konuşmacılarımız, güncel konu ve sunumları ile bilgilerimizi tazeleyip yenileyecek, Değerli Hocalarımızın vermiş olduğu kurslarla da pratiğimizi geliştireceğiz.

Yoğun klinik koşturmamıza kısa bir ara verip, hastalarımıza yaptığımız dokunuşların kalitesini arttırmak, meslektaşlarımızla uzun bir aradan sonra bir araya gelmek, biraz eğlenmek, biraz gezmek ve biraz da damak zevkimiz için, Gaziantep’e hoşgeldiniz diyorum.

 

Çukurova Diş Hekimleri Günleri 2022