Üniversite Hastanesine flaş atama...

Üniversite Hastanesine flaş atama...

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimine son dakika atama yapıldı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesine başhekim yardımcısı olarak Radyoloji  anabilim dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr.  Mehmet Sait Menzilcioğlu  atandı.

 

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Belgin Alaşehirli’nin yaptıkları ortak toplantıda aldıkları karar gereği Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminde görevlendirilmek üzere Başhekim yardımcısı olarak başarılı çalışmalarıyla bilinen ve akademik çevresi tarafından sevilen radyoloji  anabilim dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr.  Mehmet Sait Menzilcioğlu bugün Rektörlük tarafından resmen atanarak göreve başladı.(megahaber27)

 

 

Doç. Dr.  Mehmet Sait Menzilcioğlu 

 

Doç.Dr. Mehmet Sait Menzilcioğlu 1977 yılında Cizre’de doğdu. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında mezun oldu. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2011 yılında uzmanlığını aldı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı’nda 2019 yılında göreve başlayan Doç.Dr. Mehmet Sait Menzilcioğlu’nun kliniksel uzmanlık alanı radyolojidir.