Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Trafik Canavarı Üç Doktorumuzu Hayattan Kopardı!

Trafik Canavarı Üç Doktorumuzu Hayattan Kopardı!

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılında görev yapan Prof. Dr. Yesari KARTER, Dr. Abdullah Fatih DEMİRCİ ve Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hast

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılında görev yapan Prof. Dr. Yesari KARTER, Dr. Abdullah Fatih DEMİRCİ ve Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Acil Tıp Uzmanı 30 yaşındaki Dr. İhsan ULUSOY, geçirdikleri trafik kazaları sonucu aramızdan ayrıldılar.

 

Prof. Dr. Yesari KARTER vefat etti

 

 

Eşi ve çocukları acı haberi şöyle duyurdu:

 

sevgili  dostlarımız prof. doktor YESARİ KARTER İ bir trafik kazası sonucu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. hepimizin başı sağolsun. Eşi Ümran KARTER, oğulları Emirhan ve Çağhan KARTER

 

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi başsağlığı mesajı yayınladı:

 

Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalımızda öğretim üyesi olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılında görev yapan Prof. Dr. Yesari KARTER’in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.

 

 

Doktor Feci Kazada Can Verdi!

 

 

KÜTAHYA Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Acil Tıp Uzmanı 30 yaşındaki İhsan Ulusoy, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

 

Kaza bugün 16.30 sıralarından Isparta-Afyonkarahisar yolu Keçiborlu ilçe kavşağında meydana geldi. İhsan Ulusoy’un kullandığı 07 MRU 15 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla atarak, şarampole yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İhsan Ulusoy’un yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

Ulusoy’un cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

 

Öte yandan kaza bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. İhsan Ulusoy’un kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki tabelaya çarptıktan sonra taklalar atarak şarampole yuvarlanıyor.(son32.com)

 

Doktordan geriye mutluluk fotoğrafları kaldı!

 

 

Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu’nda seyir halindeki tıra arkadan çarparak parçalanan otomobilde hayatını kaybeden kişinin başarılı bir doktor olduğu ortaya çıktı.

 

Babası da profesör olan Abdullah Fatih Demirci’nin üç yıl önce evlendiği, geçtiğimiz yıl bebeğini kucağına aldığı öğrenildi.

 

 

Kaza, dün öğle saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu Körfez Sevindikli gişeleri İstanbul istikametinde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre Ankara’dan İstanbul’a gitmek üzere 34 BMK 261 plakalı Volkswagen marka otomobili ile yola çıkan Abdullah Fatih Demirci, bir anda aracının kontrolünü kaybetti.

 

Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Demirci, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

Bir ilaç firmasında çalıştığı öğrenilen ve doktor olan Demirci’den geriye eşi ve bebeği ile çekilmiş mutluluk fotoğrafları kaldı.

 

Yaklaşık 3 yıl önce evlenen Demirci’nin 1 yıl önce bebeğinin dünyaya geldiği öğrenildi.(sabah)