Tıp dünyasının acı kaybı!

Tıp dünyasının acı kaybı!

İstanbul Üniversitesi’nin sevilen hocalarından olan, pandemi ile mücadele en ön safta görev yapan Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hakan Ertin geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Ertin’in bu sabaha karşı gece yaşamını yitirdiği öğrenildi. Çapa Tıp Fakültesi’nin sevilen ve sayılan hocalarından olan Ertin’in vefatı tıp dünyasında, büyük üzüntü yarattı.

 

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VEFATI BÖYLE DUYURDU!

 

İstanbul Üniversitesi sosyal medya hesabından Prof. Dr. Hakan Erten’in vefatını ”Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Ertin’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum hocamıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tıp camiasına baş sağlığı diliyoruz.” İfadeleriyle duyurdu. (superhaber. tv)

 

Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hakan Ertin’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Mütevazı kişiliği ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarına verdiği üstün çaba ile bilinen, iyi ve sağlıklı bir gelecek hedefiyle birçok öğrenci yetiştiren merhum hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, tıp camiasına, tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.