Suruç’tan Gaziantep’e Uzanan Tedavi Serüveni

Suruç’tan Gaziantep’e Uzanan Tedavi Serüveni

Azize Hanım, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden Medical Park Gaziantep Hastanesi Gastroenteroloji Uzm. Dr. Sait Dağ’a Kronik Karaciğer, Hipertansiyon, Anemi, Kronik Böbrek ve Kalp Yetmezliği şikâyeti ile başvurdu.

65 yaşındaki Azize Hanım, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden Medical Park Gaziantep Hastanesi İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muhammed Sait Dağ’a Kronik Karaciğer Hastalığı, Diyabet, Hipertansiyon, Anemi, Kronik Böbrek ve Kalp Yetmezliği tanıları ile başvurdu. Daha önce birçok sağlık kuruluşunun kapısını çalan Azize Hanım, uygulanan tedavi yöntemlerinin hastalıklarının bir kısmı düzelirken, diğer hastalıkları da tetiklediğini ifade etti. Bu yöntemlerin kendisini hem yorduğunu hem de zor anlar yaşattığını, hayatının çekilmez bir hale geldiğini söyledi.

 

 

Uzm. Dr. M.Sait Dağ’ın gerçekleştirdiği başarılı tedavi  ve takip süreci sonrası, karaciğer fonksiyonları,kan şekerleri, tansiyon değerleri, böbrek yetmezliği ve anemi gibi sıkıntıları düzenlenerek yaşam kalitesi artan Azize Hanım, Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları Uzm. Dr. M. Sait Dağ’a teşekkürlerini iletti ve ileri yaşlardaki birçok sağlık problemleri ile mücadele eden kişilere Medical Park Gaziantep Hastanesini gönül rahatlığıyla önereceğini belirtti.