Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Özkeçeci ile yola devam

Özkeçeci ile yola devam

AK Parti Genel Merkezi AK Parti İl Başkanlığı görevinde mevcut başkan Eyup Özkeçeci ile yola devam kararı aldı. Genel Merkez, 3. kez devam edeceği kararını Özkeçeci'ye bildirirken, Ocak ayı sonunda yapılması planlanan kongreye Cumhurba?

AK Parti Genel Merkezi AK Parti İl Başkanlığı görevinde mevcut başkan Eyup Özkeçeci ile yola devam kararı aldı. Genel Merkez, 3. kez devam edeceği kararını Özkeçeci’ye bildirirken, Ocak ayı sonunda yapılması planlanan kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı öğrenildi.

 

İlçe kongrelerini tamamlayan AK Parti’de gözler il kongresine çevrilmişti. Mevcut başkan Eyup Özkeçeci’nin göreve yeniden devam edip etmeyeceği konuşulurken, AK Parti Genel Merkezi dün Özkeçeci’yi arayarak yola devam edeceklerinin müjdesini verdi.

 

3. DÖNEMİ OLACAK

 

2013 yılından bu yana AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Eyup Özkeçeci yapılacak olan 7. Olağan kongrede 3. kez AK Parti İl Başkanı olarak seçilmiş olacak.

 

PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

 

Gazetemize konuşan Eyup Özkeçeci, “İlçe kongrelerimizi coşkulu bir şekilde tamamladık. Genel Merkezimiz il başkanlığımın devam etmesi yönünde bana yeniden görev verdi. Dün olduğu gibi bugünde partimizde gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Partimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Kentte tüm kesimleri kucaklayacak bir yönetim kuracağız” dedi.

 

KONGEREYE REİS KATILACAK

 

Öte yandan Ocak ayı sonunda kongrenin yapılmasının planlandığını ifade eden Özkeçeci, kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını ifade etti.(gaziantepgunes)



Anahtar Kelimeler: Özkeçeci ile yola devam