Mersin’de aynı aileden 3 kişi korona kurbanı oldu!

Mersin’de  aynı aileden 3 kişi korona kurbanı oldu!

Mersin’in Erdemli ilçesinde 10 gün içinde aynı aileden 3 kişi Covid-19 kurbanı oldu. 10 gün önce Devlet memuru olan 48 yaşındaki Metin Karataş, geçen cumartesi günü anne 74 yaşındaki Kamile Karataş, dün de 75 yaşındaki babası Mustaf

Mersin’in Erdemli ilçesinde aynı aileden 3 kişi tedavi gördükleri hastanelerde 10 gün içinde art arda Covid-19’dan yaşamlarını yitirdi. Edinilen bilgiye göre Silifke Nüfus Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan 48 yaşındaki Metin Karataş’ın, lise öğrencisi oğlu Abdulkadir Karataş, bir süre önce Erdemli’de ki dedesi Mustafa Karataş’ı ziyaret etti.

 

Liseli genç Silifke’ye döndükten sonra hastalık belirtisi gösterince yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı. Silifke Devlet Hastanesi’nde bir süre tedavi altına alınan genç, hastalığı yenmeyi başararak taburcu oldu.

 

10 GÜN İÇİNDE YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

 

Liseli Abdulkadir Karataş, şifa bulduktan sonra bu kez memur babası 48 yaşındaki Metin Karataş, hastalık belirtisi gösterince Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Metin Karataş, 10 gün önce yaşamını yitirdi.

 

Karataş Ailesi oğulları Metin Karataş’ın acısını yaşarken bu kez hastalık belirtisi gösteren 74 yaşındaki Kamile Karataş ile 75 yaşındaki balıkçı eşi Mustafa Karataş hastalık belirtisi gösterip fenalaşınca Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamile Karataş geçtiğimiz cumartesi günü, dün de eşi Mustafa Karataş yaşamını yitirdi.

 

YANYANA TOPRAĞA VERİLDİLER

 

Covid-19 virüsünden art arda yaşamlarını yitiren Yörük Haber Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Yusuf Karataş’ın ağabeyi Metin, babası Mustafa ve annesi Kamile Karataş Erdemli Alata Mezarlığı’nda yan yana  göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandılar.(sözcü)