Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Karataşta fırtına etkili oldu.

Karataşta fırtına etkili oldu.

Akşam saatlerinde Gaziantep’te etkili olan şiddetli fırtına Karataş 2. Bölgede bulunan bazı binaların çatılarının uçmasına neden oldu. Şahinbey ilçesi Karataş mahallesinde bulunan binanın 4. katından bir kadının şiddetli fırtınan

Akşam saatlerinde Gaziantep’te etkili olan şiddetli fırtına Karataş 2. Bölgede bulunan bazı binaların çatılarının uçmasına neden oldu. Şahinbey ilçesi Karataş mahallesinde bulunan binanın 4. katından bir kadının şiddetli fırtınanın etkisiyle aşağıya düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

 

Çok  etkili ve şiddetli olan fırtınanın özellikle Karataş bölgesinde yıkıma neden olduğu görüldü. Şiddetli fırtınayla birlikte Karataş 2. Bölgede bulunan bazı binaların çatılarının uçtuğu, Bir binanın 4. katında balkonda bulunan bir kadının fırtınanın etkisiyle aşağıya düşerek ağır yaraladığı ve hastaneye kaldırıldığı, Karataş semt pazarının çatısının uçtuğu ve kopan bir metal parçanın yoldan geçen birinin ayağından yaraladığı, Beştepe mahallesinde ise bir halı sahanın nerdeyse yerinden söküldüğü görüldü.

 

Ayrıca Güneykent mahallesinde Bezel inşaatın yaptığı bir binanın çatısının uçtuğu bilgisi geldi.(megahaber27)