Hastaneyi savaş alanına çevirenler tutuklandı!

Hastaneyi savaş alanına çevirenler tutuklandı!

Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde koronavirüs'ten hayatını kaybeden bir hastanın yakınları ortalığı savaş alanına çeviren ve gözaltına alınan 5 hasta yakından 3'ü tutuklandı.Hastaneyi savaş alanına çevirenler tutuklandı

Covid-19 tedavisi gören hastanın hayatını kaybetmesi üzerine çılgına dönen yakınları, hastaneyi basıp sağlık çalışanlarını darp etmek istemişti.. Yaşanan olayda 4 polis hafif şekilde yaralanırken, 5 kişi gözaltına alınmıştı. 

 

TUTUKLANDILAR

Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yaşanan olayda Deniz Y, Zülfikar A., Caner K. ve Özkan K ile birlikte polislere saldıran Mehmet K., Mustafa C., Abdullah C. ve Bekir C., gözaltına alındı. Olayda yaşı küçük bir şüpheli çocuk şubeye teslim edildi. Tutuklama tabeli ile nöbetçi mahkemeye sevkedilen şüphelilerden 3 tanesi tutuklandı, diğer şüpheliler ve yaşı küçük olan bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

OLAY NASIL OLDU 

Edinilen bilgiye göre olay, Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yaşandı. İddiaya göre, hastanede korona virüs tedavisi gören Halik K. isimli hasta, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanın hayatını kaybetmesi üzerine öfkesine hakim olamayan ve olayda hastanenin ihmalinin bulunduğunu iddia eden yakınları hastaneye akın etti. 

 

4 POLİS YARALANDI

Hastaneye gelen hayatını kaybeden hastanın yakınları, sağlık çalışanlarına saldırmaya kalkarak acil servisin camlarını kırdı. Yaşanan olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, taşkınlık çıkaran gruba müdahale etti. Bu esnada 4 polis hafif şekilde yaralanırken 5 şüpheli gözaltına alındı. (gaziantep27)