Gaziantepli Beren’den Piyanoda Uluslararası Başarı

Gaziantepli Beren’den Piyanoda Uluslararası Başarı

Beren, ailesinin de desteğiyle İspanya'nın Tenerife adasında yapılan international music competition” STARS AT TENERIFE” isimli yarışmada piyano dalında 9-10 yaş kategorisinde yarışmadaki tek Türk çocugu olarak 1. lik ödülünu ve 2 far

Beren, ailesinin de desteğiyle İspanya'nın Tenerife adasında yapılan international music competition” STARS AT TENERIFE” isimli yarışmada piyano dalında  9-10 yaş kategorisinde yarışmadaki tek Türk çocugu olarak 1. lik ödülünu ve 2 farklı yarışmaya davetiye kazandı.

 

Babası Diş Hekimi Sait GÜLLÜ ve Annesi Öğretmen Aslı GÜLLÜ “ Beren hergün düzenli çalışarak bu başarıyı elde edeceginin sinyallerini veriyordu zaten. ögretmenlerinin tavsiyesiyle uluslararasi yarışmaya başvurduk ve unutamayacagimiz bir maceranin içinde güzel bir başarı elde ettik.mutluyuz ve onu daha guzel yerlerde görmeyi umut ediyoruz.her zaman Berenin arkasındayız”

 

Sağlık Dergisine konuşan Beren Güllü “ Gitmeden önce piyanoda başaracağım içime doğmuştu,Oraya gidince piyanoyu çok sevdim,kuyruklu piyanoydu,yarışma öncesi çok heyecanlıydım,ama ilk tuşa basınca tüm stresim gitti,yarışmadan başarıyla döndüğüm için çok mutluyum,29 Ekim Cumhuriyet Bayramında aldığım için bunu tüm Cumhuriyet çocuklarına armağan ediyorum.İyi bir piyanist olmayı düşünüyorum. Keman eğitimi de almaktayım.Müziği Sanatı çok seviyorum “dedi.

 

Ferit Ginol Kültür Merkezi Yöneticisi Ecz.Rauf Akıncı “Öğrencimiz Beren Zehra Güllü’nün başarısı hepimizi gururlandırdı,Müzikle uğraşmak ayrı bir dünya açıyor,Kültür Sanat Merkezimiz bu amaç için var, Yaşının üzerinde gösterdiği performansta bizim de katkılarımız olduğu için çok mutluyuz.Nice Berenler olsun bu şehirde bu Ülkede...