Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevinden alındı

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevinden alındı

Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in sözleşmesinin feshedilerek görevinden alındığını belirtti.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, hakkında inceleme başlatılan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer’in sözleşmesinin feshedilerek görevinden alındığı belirtildi.

 

Edizer’in erkeklere ‘ikinci eşi alın’ çağrısında bulunması ve medeni kanunu hedef alan açıklamaları tepkilere yol açmıştı.

 

NE OLMUŞTU?

 

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'in yoğun bakımdaki Mesut Yılmaz'la ilgili iğrenç paylaşımı ortaya çıktı. CHP'li Özgür Özel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın durumdan rahatsız olduğunu ve bugün gereğinin yapılacağını iletti.

Medeni Kanun'un kaldırılmasını ve erkeklerin boşanmak yerine ikinci eşleri alması gerektiğini savunan GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'in, yoğun bakımda tedavi gören eski başbakan Mesut Yılmaz ile ilgili de skandal paylaşımları ortaya çıktı.


Twitter hesabından paylaşımda bulunan Edizer, Yılmaz'la ilgili "Bu arada İmam Hatip mezunu gassalimizin bir avuç dolusu pamukla Mesut Yılmaz'ı köşede sabırla beklediğini de ilave edelim" ifadelerini kullandığı görüldü.


CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın durumdan rahatsız olduğunu, gün içerisinde konuyla ilgili aksiyon alınacağını söyledi.


Özel, şu paylaşımda bulundu:
Sosyal medya paylaşımları nedeniyle #GATA'nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'e partimizde ve kamuoyunda duyulan büyük rahatsızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ilettim.

Sn. Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, yarın gereğinin yapılacağını iletti.
Konun takipçisi olacağız.

 

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, erkeklere 'ikinci eşi alın' çağrısında bulunan ve medeni kanunu hedef alan GATA başhekim yardımcısı Dr. Ali Edizer'i Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya şikayet ettiğini duyurdu. 


Öne çıkan haberler


Eski bakanlara devlet kesesinden makam aracı saltanatı
Başkan yardımcısı bir yılda 57 bin kilometre yol gitmiş
Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer, medeni hukuk kanununu hedef alan, erkeklere ‘ikinci eşi alın’ çağrısında bulunduğu paylaşımlarıyla tepki çekmişti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’le ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğünü duyurdu.

 

‘BAKAN KOCA DA RAHATSIZ’

Özel, “Sosyal medya paylaşımları nedeniyle GATA’nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’e partimizde ve kamuoyunda duyulan büyük rahatsızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ilettim. Sayın Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, yarın gereğinin yapılacağını iletti” açıklamasında bulundu.