Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Doktor çiftin evlat acısı...

Doktor çiftin evlat acısı...

Kelimelerin sözcüklerin anlamını yitirdiği çok üzüldüğüm bir olay yaşadık. Batman Eğitim Araştırma Hastahanesinin değerli Dahiliye Doktoru Dr. Şenol Kılınç ve Anestezi Uzmanı Dr. Gülsüm Kahveci Kılınç'ın biricik evladları haya

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dahiliye Uzmanı Doktor Şenol Kılınç ile Anestezi Uzmanı Doktor Gülsüm Kahveci Kılınç’ın çocukları 8 yaşındaki Toprak Kılınç, yakalandığı Koronavirüsü belirti göstermeden atlattı.

 

Bir hafta önce rahatsızlanınca da hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonunda da  Covid-19 ile bağlantılı olduğu düşünülen ve çocuklarda görülen Multisistem Inflamatuar Sendromu (MIS-C) teşhisi konuldu. Kısa sürede durumu ağırlaşan Toprak, ambulans uçak ile Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak yoğun bakıma alınan Toprak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Doktor ailesi ise bu acı haber ile adeta yıkıldı.

 

Hayatının henüz başında melek olan ve sağlık camiasında büyük üzüntüye yolaçan Toprak’ın cenazesi, bugün Samsun’da defnedilecek.

 

Yakınları olan Dr. Şenol Kılınç ve Dr.Gülsüm Kahveci Kılınç ' a Sağlık Dünyası ailesi olarak başsağlığı sabırlar diliyoruz..

 

 

 

Kahev grubumuzdan alıntıdır.Meslektaşlarımıza başsağlığı diliyor ve hekim çocuklarının acilen aşılanması hakkının verilmesi için sizleri tweeterda çalışma yapmaya davet ediyorum.


BUGÜN KÜÇÜK BİR TABUT YOLA ÇIKIYOR ADANA'DAN SAMSUN'A...

Annesinin kuzusu Toprak,bugün ailesi ve anne babasının arkadaşlarıyla beraber sonsuz bir hayata yola çıkıyor .
Biz 1 haftadır ona ve sağlığına dua etmekteydik.Hatta bir an umudumuz iyice arttı,sonra dün hızla düşmeye başladık o yükseldiğimiz umut dağından...hızla....Hepimizin aileleri,çocukları gibi risk altındaydı o da. Covid olmuş ama atlatmıştı. Birden bire başlayan MAS tablosu onu dehşet verici bir hızla aldı hepimizden.
Söyleyecek söz bulamadık.Yazacak kelime bulamadık.Ama Gülsüm'ün yangınını paylaştığımızı bilmesini istiyoruz.
Bir fani ne kadar ölümsüz olabilirse o kadar ölümsüz olabilmesi için çabalayacağız.Sen hiç desteğini esirgemedin,insanlardan,KAHEV'den. Bu yüzden acını yanlız yaşamanı istemiyoruz. Seninle olacağız.
Sen her birimizin adını bile anmak istemeyeceğimiz bir sınavla sınanırken, biz senin yangınını nasıl soğuturuz bilmiyoruz....o yangın ki ateşinin sıcağı bile bizi kül etti.

RABBİM SANA VE AİLENE SONSUZ SABIR VERSİN İNŞALLAH 
Tüm kalbimiz ve ruhumuzla evladının huzur bulmuş olmasını umuyoruz. Baş sağlığı dileklerimizi kabul et lütfen...
Allah rahmetiyle kucaklasın inşallah evladını... 
@GÜLSÜM KAHVECİ KILINÇ
KAHEV AİLEN