Doktor Baba Kızını Boğarak Öldürüp Kendini Astı

Doktor Baba Kızını Boğarak Öldürüp Kendini Astı

Aile hekimi 2 çocuk babası Mustafa Ersoy, 11 yaşındaki kızı Ceren Ersoy’u boğarak öldürdükten sonra kendini banyoda astı.

Tekirdağ’da aile hekimi 2 çocuk babası Mustafa Ersoy, 11 yaşındaki kızı Ceren Ersoy’u boğarak öldürdükten sonra kendini banyoda astı.

 

Edinilen bilgiye göre olay Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Dubleks dairede oturan Aile Hekimi 54 yaşındaki Mustafa Ersoy, henüz belirlenemeyen bir neden dolayı cinnet geçirdi. 11 yaşındaki kızını boğan 2 çocuk babası doktor Ersoy, daha sonra alt kattaki banyoda kendini iple tavana astı. Eşinden ve kızını evde bulamayan hemşire anne Gülden Ceren, eşinin kilitli kapısını yedek anahtarla açınca koli bandıyla vücudu bantlanmış kızının yerde cansın bedenini buldu. Eşini de banyoda asılı bulan anne Ersoy sinir krizleri geçirdi.

 

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri yaptıkları inceleme sonunda baba ve kızının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

 

2 çocuk babası Doktor Ersoy’un 3 ay önce halı saha maçında bacağını kırdığı 3 aydır da evde raporlu olduğu kaydedildi. Doktor babanın ayağı kırık olduğu için alt katta yattığı ailenin diğer üyelerinin ise üst katta kaldığını öğrenildi.(tekirdagodak.com)