“Deniz Yahcı Ayak Sağlığı Ve Estetik” Bağdat Caddesi’nde Açıldı

“Deniz Yahcı Ayak Sağlığı Ve Estetik” Bağdat Caddesi’nde Açıldı

Deniz Yahcı, T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı olarak çeşitli devlet hastanelerinde yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapmakla birlikte evde hasta takibi ve bakımına yönelik çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Bebeklerin 90’nında ayak problemleri görülmezken, erişkinlerin 70’inde ayak ve yürüme problemleri neden var? Belki de bu soruları kendimize hiç sormadık, çünkü farkında değiliz. Ayağa dair tüm problemlerin; tırnak mantarı, tırnak kalınlaşması, tırnak şekil bozuklukları, nasır, topuk çatlağı, içe ya da dışa basma, ayak şekil bozuklukları, parmak şekil bozukluklarının tedavi edildiği gelecekte yanlış basma ve yürümeye bağlı vücut ağrılarımızı önleyebileceğimiz ayaklarımızın sağlık ve estetik görüntüsüne kavuştuğu ve tüm hizmetleri bir arada verebilen ilk ayak sağlığı merkezi açıldı. Bağdat Caddesi’nde yer alan ve Deniz Yahcı Ayak Sağlığı ve Estetik tüm hijyen kurallarına uygun işlem odaları ve birbirinden profesyonel, alanında uzman podologlar, estetisyenler, tırnak artisleri ile tüm ihtiyaçlarınıza çözüm buluyor.

 

 

Deniz Yahcı, T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı olarak çeşitli devlet hastanelerinde yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapmakla birlikte evde hasta takibi ve bakımına yönelik çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bu süreçte, evde bakım ve yoğun bakım hastalarında en çok karşılaşılan sorunlardan olan bası ve dermatolojik yaraların tedavisine yönelik araştırmalar yapmış, eğitim ve kurslar almış, yurt dışındaki yara bakım merkezlerini ziyaret etmiş, işleyiş ve hasta tedavi yöntemleri hakkında gözlemlerde bulunmuş, yara tedavisi konusunda uzmanlaşmıştır. Deniz Yahcı yeni yerinde yepyeni bir solukla sizleri bekliyor.

 

 

Adres: Göztepe Mah. Bağdat Cad. No:229 Yenisey Apt. Kat:3 Daire:7 Kadıköy

Instagram: @denizyahci