Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

BAŞKAN KAVAK’IN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN KAVAK’IN 23 NİSAN MESAJI

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Türkiye Cumhuriyeti’nin tohumlarının ekildiği, bağımsızlık ve egemenliğimizin en büyük nişanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM'nin 101. yıl dönümünü yayınladığı

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Türkiye Cumhuriyeti’nin tohumlarının ekildiği, bağımsızlık ve egemenliğimizin en büyük nişanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM'nin 101. yıl dönümünü yayınladığı mesajla kutladı.

 

ÇOCUKLARIMIZIN VE MİLLETİMİZİN GURUR GÜNÜ

 

Başkan Kavak yayınladığı yazılı mesajda, “Milletimiz kendi geleceğine kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920 itibariyle göstermiş ve dünyaya duyurmuştur. Sahip olduğumuz şanlı tarihimizi bilerek, çok zor şartlarda kazanılmış bir zaferin sonucu olan Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Devletimizin tüm çabaları, çocuklarımıza gurur duyacakları bir Türkiye oluşturmak içindir" dedi.

 

23 NİSAN DÜNYANIN TEK ÇOCUK BAYRAMIDIR

 

Başkan Kavak, “İlk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da, Ulusal Egemenliğimizi bizlere sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile bağımsızlık yolunda canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve saygıyla anıyoruz. Bu duygularla, TBMM’nin 101’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.