Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

4 Sağlıkçı Daha Covid-19’dan Vefat Etti

4 Sağlıkçı Daha Covid-19’dan Vefat Etti

Dr. Vehbi DEMİRKOL, Prof. Dr. Kadir Can ÖZKAN,Dr. Hakan SİREK ve Eczane Teknisyeni Binnaz AKSOY, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

İstanbul’da özel bir hastanede çalışan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Vehbi DEMİRKOL, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Can ÖZKAN, Ankara Keçiören’deki Güçlükaya ASM’de görev yapan Aile Hekimi Dr. Hakan SİREK ve İstanbul Kağıthane’de çalışan Eczane Teknisyeni Binnaz AKSOY, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Türk Tabipler Birliği sosyal medya hesabı üzerinden, “öfkeliyiz çünkü ölüyoruz”, “oyalama değil yasa” etiketleriyle yaptığı paylaşımlarda; 

 

İstanbul’da özel bir hastanede çalışan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Vehbi DEMİRKOL’u COVID-19 nedeniyle kaybettik.Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

 

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Can ÖZKAN’ı COVID-19 nedeniyle kaybettik.Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

 

Ankara Keçiören’deki Güçlükaya ASM’de görev yapan Aile Hekimi Dr. Hakan SİREK’i COVID-19 nedeniyle kaybettik.Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

 

İstanbul Kağıthane’de çalışan Eczane Teknisyeni Binnaz AKSOY’u COVID-19 nedeniyle kaybettik.Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.