Yerli Kan Şekeri Ölçüm Stribi Raflarda

Yerli Kan Şekeri Ölçüm Stribi Raflarda

Novatech Tıbbi Cihaz Ürünleri A.Ş. CEO'su Engin Biçer, Türkiye, Orta Doğu ve Balkanların ilk ve tek şeker ölçüm stribi üreticisi olmakla gurur duyuyoruz. Bu başarının arkasında yılların birikimi, yoğun emek ve fedakarlık yatıyor.


 

Yıllardır emek verdiğimiz ve meslektaşlarımızın paha biçilmez destekleri ile yoluna devam eden şirketimiz Novatech , Novacheck marka kan şekeri ölçüm stribini piyasaya sürmüş bulunuyor. Destekleriniz için sonsuz minnettarız. Şimdi Selçuk ve As Ecza depolarında 4-11 Ekim tarihleri arasında devam edecek kampanyadan yararlanmak için ilgili depolardan bakiye aldırmanızı tavsiye ederim.

 

Biçer; Uzun yıllardır tüm enerjimiz ve olanaklarımızı kullanarak, Türkiye, Orta Doğu ve Balkanların ilk ve tek şeker ölçüm stribi üreticisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarı, yılların birikimi, yoğun emek ve fedakarlıkla elde edilmiştir. Her türlü zorluğa göğüs gererek, idealimizden hiç vazgeçmedik ve sonunda dünya standartlarında doğru, güvenilir ve kaliteli bir şeker ölçüm stribi üretmeyi başardık.


Ülkemizde şeker ölçüm stribi üretiminin yapılmaması, diyabet hastaları için büyük bir sorundu. Tüm ürünler yurtdışından ithal ediliyor ve hastaların şikayetlerini doğrudan üretici firmaya ulaştırmak oldukça zordu. Ancak, şimdi artık Türkiye'de, ürettiğimiz şeker ölçüm stribi sayesinde, diyabet hastalarının hayatlarına dokunuyoruz.
Amacımız, Diyabet ile birlikte yaşamak durumunda olan kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve doğru, güvenilir bir stribi ihtiyaç duydukları anda kolayca elde edebilmelerini sağlamaktır. Ayrıca, hastaların ihtiyaç duydukları danışmanlık bilgisine ulaşabilmelerini sağlamak da önemli hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
Ürettiğimiz şeker ölçüm stribi, sadece hastaların değil, sağlık profesyonellerinin de işlerini kolaylaştıracak niteliktedir. Sağlık profesyonellerinin, hastalarının şikayetlerini doğrudan bize iletebilmesi, daha iyi ve güvenilir bir hizmet sunmamızı sağlamaktadır. Bu sayede, sağlık sektöründe de büyük bir ilerleme kaydetmek istiyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Yerli Şekeri Ölçüm Stribi Raflarda