Viyana'da hokey heyecanı başlıyor

Viyana

Avrupa'nın en güçlü 10 takımının bulunduğu Avrupa Kulüpler Şampiyonası-Erkekler EuroHockey Club Cup-Men 15-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Viyana'da gerçekleştirilecek.

 

Viyana'da Türkiye'yi temsil eden Gaziantep Polisgücu Spor Erkek Hokey Takımının oyuncuları son derece yüksek olan moral ve motivasyonları ile şampiyonluk hedefine kilitlendi. 
Türk hokey sporunun Avrupa'daki başarılı ekibi Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü erkek hokey takımı 15 Şubat Perşembe günü başlayacak olan Avrupa Kulüpler Şampiyonasında Türkiye'ye yeni bir kupa kazandırmayı hedefliyor. Gaziantep Polisgücü Spor, şampiyonanın ilk gününde Almanya'nın Harvestehuder THC ile karşı karşıya gelecek. 
Yoğun bir hazırlık döneminin ardından Viyana'ya şampiyonluk hedefi ile giden Gaziantep Polisgücü Spor oyuncularının moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu dikkat çekiyor. Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Gaziantep Polisgücü Spor, şampiyonanın en iddialı takımları arasında yer alıyor. 
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan da şampiyonada takımını yalnız bırakmayarak, sporculara moral ve motivasyon aşılıyor. Başkan Kaplan, son derece heyecanlı olduklarını belirterek, "Türkiye'ye yeni bir şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz" dedi. 
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, teknik direktörü Yusuf Kasım ise, yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, sporcularına güveninin tam olduğunu ifade etti. 
Viyana'da gerçekleştirilecek olan şampiyonada oynanacak olan maçlar  Euro hokey TV'den canlı olarak yayınlanacak.



Anahtar Kelimeler: Viyana' hokey heyecanı başlıyor