Ünlü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Demir Defa Life’de

Ünlü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Demir Defa Life’de

Defa Life Hastanesi, güçlü hekim kadrosuna yeni isimler eklemeye devam ediyor.

 

Dünyanın en eski kısırlık tarihini bularak adından söz ettiren Doç. Dr, Mustafa Demir ekip arkadaşlarıyla yaptıkları bu akademik çalışma o yıl için Dünyada en çok ses getiren ilk 10 keşif arasına girmiştir. Tüp bebek üzerine çalışmaları bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Demir , Defa Life Hastanesi’nin uzman kadrosuna dahil olarak hasta kabulüne başladı.

Uzmanlığını İzmir Atatürk Eğitim araştırma hastanesinde tamamlayan Doç. Dr. Mustafa Demir, 2015- 2016 yılları arasında Belçika'nın en iyi tüp bebek merkezlerinden biri olan Jan Palfijn Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tüp bebek eğitimini tamamladı , 2016 - 2018 yılları arasında ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı ve Tüp Bebek Merkezi’nde öğretim üyesi olarak çalıştı. Daha sonra 2022 yılında Doçentliğini aldı. Doç. Dr. Mustafa Demir ’in uzmanlık ve ilgi alanları; riskli ve normal gebelik takibi, tüp bebek tedavisi, genital estetik, vajinal düzeltme ameliyatı, idrar kaçırma tedavisi ve endoskopik cerrahiler başlıca ilgi alanlarıdır.
Demir, ayrıca Jinekolojik Endokrinoloji ve İnfertilite kitabının bölüm yazarlığını da yapmıştır. Kısırlığın daha iyi anlaşılması üzerine yapmış olduğu ekip çalışmaları 12. zekai tahir burak jinekoloji ve obstetri kongresinde sözel bildiri birincilik ödülüne layık görülmüştür. Yurt içi ve yurt dışı çok sayıda çalışmaya imza atmıştır. Binlerce aileye umut olmuştur ve olmaya da devam etmektedir.