Türkiyede ilk kez düzenlenen muhteşem hekim festivaline yoğun ilgi

Türkiyede ilk kez düzenlenen muhteşem hekim festivaline yoğun ilgi

UDAD Başkanı Yücel Sak; Değerli Destekçilerimize Teşekkür Ederiz.

 

UDAD bünyesindeki HekimFest’in sahada ilk etkinliğinin muhteşem bir başarıya imza atmasının ardından, siz değerli üyelerimize ve destekçilerimize canı gönülden teşekkür etmek istiyoruz.

Bu etkinliğin gerçekleşmesi için gösterdiğiniz bütün katkı ve destekler, büyük bir dayanışma örneği sergileyebileğimizi de herkese göstermiş oldu.Ve amacınada zaten çoktan ulaştı.

HekimFest artık camiamızın bir markası olmuş ve çok daha büyük ve güzel etkinliklere yine hep beraberce imza atabilecek güce ulaşmıştır.

Organizasyon Başkanı Bengü Başlamışlı İmadoğlu, Yardımcısı Kadir Yıldırım, Saymanımız Yunus Emre Yıldırım ve Düzenleme Kurulunun bütün üyelerine özellikle çok teşekkür ederiz.

Sizin çabalarınız ve özveriniz olmadan bu etkinlik mümkün olmazdı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a ve Ana Sponsorumuz HekimSen’e gösterdikleri destek için minnettarız. Ayrıca, Sponsor Hekim Birliği ve tüm destekçi kurumlar KAHEV, AHEF, Adana Seyhan Belediyesine, Adana Yüreğir Belediyesi’ne teşekkür ederiz.

Çukurova Üniversitesi sayın rektörümüze sahnede yer alan bütün meslektaşlarımıza tek tek çok teşekkür ediyoruz.

Camiamızın büyük sanatçısı Ferhat Göçer ile ilk etkinliğimizi gerçekleştirmekte vizyonumuzu göstermesi açısından çok önemliydi.

Etkinlikte yer alan tüm kurumlar, kuruluşlar ve diğer destekçiler ile gönüllülere de teşekkür ederiz. Sizlerin katkısı olmadan bu etkinlik bu kadar büyük bir başarıya ulaşamazdı.

Sizlerin desteğiyle, hekimlerin birliği kutlandı ve kutsandı.

Birlikte büyük işler başardık ve umarız gelecek etkinliklerde de yine bir araya gelme fırsatı buluruz.