Şairliğe imza atan Meltem Güdemezoğlu ilk kitabını yayınlıyor

Şairliğe imza atan Meltem Güdemezoğlu ilk kitabını yayınlıyor

Değerli okurlarım Eylülde Sevmek İstedim Seni ilk şiir kitabım içimdeki heyecanı anlatamıyorum o anı yaşamak bambaşka bir heyecan kitabımı alıp okuduğunuzda o anki duygulara ve pozitif enerjimle duygularınıza tercüman olabilirsem ne mut

Meltem Güdemezoğlu…

 

10 Haziran 1988 yılında Gaziantep’te dünyaya geldim. Serebral Palsiliyim. Hayata sımsıkı bağlıyım ve her daim pozitif bakıyorum.. Eğitimimi Mersin Çağ Üniversitesinde Uluslararası Ticaret Bölümünü bitirerek tamamladım. Kamu kuruluşunda devlet memuru olarak görev yapıyorum. Sanata gönül veren bir insan olarak şiir yazıyorum. Eserlerim bazı dergi ve sanat kitaplarında yayınlanmaktadır. Hayat acısıyla tatlısıyla kahve gibidir. Dünyayı sanat, sevgi, iyilik ve hiç sönmeyen umut ışığı kurtaracaktır.

 

 

Mersin Çağ Üniversitesi Uluslararası Ticaret mezunuyum 2012’de Ekpss’de Gaziantep il birincisi Türkiye 30.ncusu olarak Gaziantep Çocuk hastanesine atandım. Eczane biriminde devlet memuru olarak çalışıyorum. Edebiyat ve sanat camiasının yaklaşık 10 aydır içindeyim. Şiiranist bloğunda ve bazı edebiyat dijital platformlarda yazıyorum bazı şiirlerim sanat dergilerinde yayımlandı. Edebiyatın ve sanatın her dalı mutluluk huzur ilham ve tutkudur benim için. Asla pes etmeden yoluma devam edeceğim…. Sanatla kalın ” dedi.

 

 

Değerli okurlarım Eylülde Sevmek İstedim Seni ilk şiir kitabım içimdeki heyecanı anlatamıyorum o anı yaşamak bambaşka bir heyecan kitabımı alıp okuduğunuzda o anki duygulara ve pozitif enerjimle duygularınıza tercüman olabilirsem ne mutlu bana kahvenizle şiirlerde buluşalım.

 

 

İyiliğin cezalandırıldığı Kötülüğün ödüllendirildiği Başka bir coğrafya var mıydı? Hayatımızda Aşkın, sevginin , sevilmenin, güvenin minicik kalbimizle şeffaflı olduğuna inanmak varken Yalnızlığın mavisi gibi Yalnızlığa dair herşeye Deryayla iç içe yaşarken şükrederiz denizin huzurlu sesine gökyüzünün sonsuz mavisine…. Meltem Güdemezoğlu